Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha véletlen szex képet küldtem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha véletlen szex képet küldtem magamról a barátnőm hugának és megnézte,mit csináljak?

Figyelt kérdés

Eltelt 2 óra,eléggé fura érzés,az idegtől liftezik a gyomrom.

Barátnőmnek akartam elküldeni messengeren baratnőm alatt van a huga a címlistában és véletlen rossz helyre nyomtam.

Azonnal megnézte,még írni sem mertem neki.

Kétszer láttam hogy elkezdett valamit írni utána messengeren,de nem küldött semmit.

Fél óra múlva küldött egy zavarban lévő smilet.

Barátnőmnek sem mertem írni,mert tuti mérges lenne.

Mi volna helyes döntés ebben a helyzetben?

2023. márc. 27. 14:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Elmúlt már a hugi 18? Mert ha nem, akkor nagyobb bajod is lehet. Mindenképpen tudatnod kell vele, hogy véletlen volt és kérd meg, hogy törölje!
2023. márc. 27. 14:57
 12/24 anonim ***** válasza:
27%
Úgy kell elintézned, hogy balesetnek tűnjön.
2023. márc. 27. 15:24
 13/24 anonim ***** válasza:
53%

Az alábbi lehetőségek vannak:

1. Megírod a húginak, hogy véletlen volt és szólsz a barátnődnek is róla, aztán reméled, hogy nem dob ki.

2. Lapítasz, mint sz*r a fűben, amíg a húgi be nem számol a nővérének a dolgokról és akkor tutira lapátra leszel téve

3. Ráhajtasz a húgira, hátha szerencséd lesz

2023. márc. 27. 15:45
 14/24 anonim ***** válasza:
Tanulság: sosem küldünk ilyen képeket senkinek.😇
2023. márc. 27. 16:18
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Vissza is lehet ám vonni az üzenetet a messengerben.

Utána meg bocsánatot kérsz tőle és neki is elmeséled, hogy egymás alatt vannak és félrenyomtál. Nem olyan bonyolult.

2023. márc. 27. 17:37
 16/24 anonim ***** válasza:
0%

Teljesen életszerűtlen kamu sztori.

Ki az aki a nem ugy kuldi el a kepet a bnojenek hogy belép a beszélgetésbe es ugy kuldi el neki kozvetlenul. Hanem csinál egy kepet majd bonyolultabb módon a kep oldalarol valasztja ki a messengert majd az embert..

Meg miert is van a bnid huga a bnod alatt? Ott azok vannak legfelul akikkel rendszeresen dumalsz.

2023. márc. 27. 18:23
 17/24 anonim ***** válasza:
78%

"Ott azok vannak legfelul akikkel rendszeresen dumalsz."

Egy francokat. Totál random. Nem tudom, a Facebooknál miért nem képesek ezt megcsinálni, de mindig olyanok vannak a lista tetején, akikkel az életben nem messengereztem, akikkel meg rendszeresen, azokhoz sokszor görgetnem kell.

2023. márc. 27. 18:32
 18/24 anonim ***** válasza:

Nekem full olyanok vannak akikkel szoktam dumalni.

Sot kulon ki van emelve nekem 2 akivel a leggyakrabban szoktam.

2023. márc. 27. 19:14
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már.. csinálj egy screenshotot a cimlistáról ahol látni, hogy egymás alatt vannak és írd hozzá, hogy bocsi , elnyomtam, szégyenlem stb.. Nem a világ vége. Viszont ha nem szólsz és a huginak nem jössz be akkor tényleg azt hihetik, hogy direkt bepróbálkoztál, hátha bejön...
2023. márc. 27. 20:34
 20/24 anonim ***** válasza:
52%

Kamu! Vissza lehet vonni. Még ha egyből látta is, legalább lementeni nem tudja és/vagy nézegetni, mutogatni a barátnőinek, továbbküldeni...

De csak.liftezgessen a gyomrod órák múlva is...

2023. márc. 27. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!