Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Anyukak ! Van koztetek aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Actor70 kérdése:

Anyukak ! Van koztetek aki latta mar a tinedzser fiat merev farokkal vagy maszturbalni ? Ha igen, akkor milyen erzes volt ? Vagy meztelenkedtetek mar tinedzser fiatok elott akar veletlen vagy szandekosan ?

Figyelt kérdés

2023. febr. 9. 08:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
57%
Jézusom… 🤦🏻‍♀️ NEM!
2023. febr. 9. 08:16
 2/12 anonim ***** válasza:
68%
Nem
2023. febr. 9. 08:17
 3/12 anonim ***** válasza:
43%
Szerinted ez melyik normálisan gondolkó anyukát érdekli?
2023. febr. 9. 08:29
 4/12 anonim ***** válasza:
92%
Gyorsan becsukod az ajtót és úgy teszel, mintha nem történt volna semmi. Természetes, hogy szükséglete egy kamasz fiúnak, nem csinálok ügyet belőle.
2023. febr. 9. 08:37
 5/12 anonim ***** válasza:
93%

Volt

Bealudt de iskola miatt kelteni kellett akkor láttam a reggeli merevedését

És volt hogy véletlen benyitottam amikor maszturbált

2023. febr. 9. 09:12
 6/12 anonim ***** válasza:
60%
Hogy lehet véletlenül benyitni? Miért nem tudsz kopogni előtte?
2023. febr. 9. 09:18
 7/12 anonim ***** válasza:
93%

Igen. És?

Ha van egy egészséges teeneager fiam, akkor az teljesen természetes hogy merevedései vannak, ha foltos a lepedője, és néha rásegít.

Soha nem lestem meg. Minek?

Naturisták vagyunk, szabadon járunk be egymás szobájába, fürdőjébe - meztelenül.

Óhatatlan hogy ilyenbe ne fussunk bele!

Bocsika, csináld csak, majd jövök később - és ezzel a téma lezárva.

2023. febr. 9. 09:20
 8/12 anonim ***** válasza:
95%
Nem. Pontosan tudom mit csinál a "gyerek" a szobában ha már elmúlt 12 - jelzi hogy legalább egészséges. Kopogni kell az ajtón...
2023. febr. 9. 09:46
 9/12 anonim ***** válasza:
95%
Igen láttam, nem kavart fel egyátalán.. Van ilyen. Én is szoktam.Hagyom hogy fojtassa, biztos nem fogok rászólni,hanem megprobálom nyugodtan hagyni.Én is utálom mikor egy ilyen miatt el van rontva.Nehéz újra folytatni.A meztelenség nálunk abszolut nem tabu.A merevedéseit pedig megoldja magának.Nem szoktam annyira látni.
2023. febr. 9. 11:11
 10/12 anonim ***** válasza:
85%
Igen láttam, látott már engem meztelenül, hozzáteszem nem direkt.
2023. febr. 11. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!