Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha kevés a pénz, nincs hova...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kevés a pénz, nincs hova menni, csak otthon fekszenek a pasik, miért verik a farkukat 4x többet?

Figyelt kérdés

Mármint értem én, hogy megöp az unalom, és a semmit tevés, de csak a szex az egyetlen szórakozásotok?

Elismerem én is szoktam maszturbálni unalmamban NÉHA, de ti pasik állandóan. Miért?

2023. márc. 26. 22:07
1 2
 1/15 Noren1989 ***** válasza:
87%
Jólesik, fix boldogsàgfaktor. Emelllett ki szeretne jobban, mint én magamat? 😂😂😂😂
2023. márc. 26. 22:08
 2/15 A kérdező kommentje:

A fiúmmal nem tudom tartani az iramot, pedig higyjétek el igyekszem, de néha olyan érzés mintha dolgoznék amikor nincs kedvem épp hozzá. Én nem egy deszka vagyok, valóban megdolgozom mindkettőnkért, de pont emiatt nem tudok napi 6x kedvére tenni a fiúmnak ha épp elragadja az unalom.

Oké, mindketten fiatalok vagyunk de na.

Lányok szívesen várom a válaszaitokat, tanácsaitok, és ti is tapasztaltatok-e már ilyet.

2023. márc. 26. 22:12
 3/15 anonim ***** válasza:
76%
Nem kell általánosítani, az dolgok kulcsa.
2023. márc. 26. 22:13
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Olyan partnert kell választani, akivel tudod tartani az iramot. Nincs mindenkienk szüksége napi 6 menetre. Sokaknak elég napi 1 is, vagy akár még kevesebb is.
2023. márc. 26. 22:18
 5/15 A kérdező kommentje:

4# te sem értetted a kérdést. 🤦‍♂️Nem igényli naponta ennyit.

Egyszerűen csak szexelni akar amikor épp meztelen néz filmet, de ha nem talál rövid időn belül kedvére valót akkor a farkához nyúl. Ha talál valami olyat ami érdekli az leköti, de amúgy szexelni akar. Csak unatkozik mert egyszerűen nem tudunk semmit csinálni.

Nincs pénz főznivalóra

Nincs pénz utazgatni

Nincs pénz szórakozni

Nincs pénz éttermezni

Igazából semmi nincs amit csinálhatnánk pihenő napjainkon. Amikor nem dolgozunk

2023. márc. 26. 22:27
 6/15 anonim ***** válasza:
69%

Na és ki szedi össze ezeket az IQzéró figurákat? hát te!!

Lehet nem ilyen önimádó ostobenkó szépfiúkákat kéne begyűjtened, hanem normális pasikat is :)

2023. márc. 26. 22:28
 7/15 anonim ***** válasza:
88%
Hát ha nincs pénz semmire akkor talán azon kellene gondolkozni, miből legyen. A faszverés helyett xd
2023. márc. 26. 22:34
 8/15 anonim ***** válasza:
57%
#22.27 Akkor viszont nincs értelme a kérdésednek, mert magad válaszoltál rá. Azért csinálja, mert semmi másra nincs lehetősége. Ami persze nem igaz, mert rengeteg dolgot lehet pénz nélkül is csinálni, de úgy tűnik, számára a maszturbálás a legélvezetesebb program. (22.18 vagyok)
2023. márc. 26. 22:40
 9/15 anonim ***** válasza:
62%
Rengeteg dolog van amihez nem kell pénz,és hât a szex jó dolog egy FFI ilyen,vagy fogadd el vagy ne pasizz, ennyi.
2023. márc. 26. 23:03
 10/15 anonim ***** válasza:
73%

Mennyi pénz kell a kiránduláshoz, kutyasétáltatáshoz, parkban kifeküdni a fűbe és dumálni, port törölni, stb............?

:DDD

2 fantáziátlan, munkakerülő, lusta szerencsétlenség... Szerintem tökre összeilletek. Már agyilag. Ő egy lúzer mamlasz, te meg vele vagy együtt.

2023. márc. 26. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!