Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kevés a pénz, nincs hova menni, csak otthon fekszenek a pasik, miért verik a farkukat 4x többet?
Mármint értem én, hogy megöp az unalom, és a semmit tevés, de csak a szex az egyetlen szórakozásotok?
Elismerem én is szoktam maszturbálni unalmamban NÉHA, de ti pasik állandóan. Miért?
A fiúmmal nem tudom tartani az iramot, pedig higyjétek el igyekszem, de néha olyan érzés mintha dolgoznék amikor nincs kedvem épp hozzá. Én nem egy deszka vagyok, valóban megdolgozom mindkettőnkért, de pont emiatt nem tudok napi 6x kedvére tenni a fiúmnak ha épp elragadja az unalom.
Oké, mindketten fiatalok vagyunk de na.
Lányok szívesen várom a válaszaitokat, tanácsaitok, és ti is tapasztaltatok-e már ilyet.
4# te sem értetted a kérdést. 🤦♂️Nem igényli naponta ennyit.
Egyszerűen csak szexelni akar amikor épp meztelen néz filmet, de ha nem talál rövid időn belül kedvére valót akkor a farkához nyúl. Ha talál valami olyat ami érdekli az leköti, de amúgy szexelni akar. Csak unatkozik mert egyszerűen nem tudunk semmit csinálni.
Nincs pénz főznivalóra
Nincs pénz utazgatni
Nincs pénz szórakozni
Nincs pénz éttermezni
Igazából semmi nincs amit csinálhatnánk pihenő napjainkon. Amikor nem dolgozunk
Na és ki szedi össze ezeket az IQzéró figurákat? hát te!!
Lehet nem ilyen önimádó ostobenkó szépfiúkákat kéne begyűjtened, hanem normális pasikat is :)
Mennyi pénz kell a kiránduláshoz, kutyasétáltatáshoz, parkban kifeküdni a fűbe és dumálni, port törölni, stb............?
:DDD
2 fantáziátlan, munkakerülő, lusta szerencsétlenség... Szerintem tökre összeilletek. Már agyilag. Ő egy lúzer mamlasz, te meg vele vagy együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!