Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért panaszkodta el nekem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért panaszkodta el nekem hogy nincs otthon kielégítve?

Figyelt kérdés
Egy nő nemű barátom otthonról dolgozik (vagyis mikor utóljára erről beszéltünk így volt). Az embere pedig gyógymasszőr és munka után olyan fáradt hogy nincs energiája szexre. Említettem hogy szexuálisan égek és mondta hogy ő is. Igazából elég közvetlen és könnyen beszélünk ilyesmiről. Egy barátom azt mondta hogy a nők csak szeretnek pozitív visszajelzést kapni azért csinálják, én csak meghallgattam igazából és nyugtáztam.
2023. márc. 10. 22:43
 1/6 mantis religiosa ***** válasza:
95%
Friend zone- ban vagy. Felejtsd el. Ha félre is fog lépni, nem veled.
2023. márc. 10. 22:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Soha nem "udvaroltam" neki.
2023. márc. 10. 22:57
 3/6 anonim ***** válasza:
36%

Miért panaszkodta el neked? Mert te vagy a fiú barátnője….

Deal with it 🤷‍♂️

2023. márc. 10. 23:49
 4/6 anonim ***** válasza:
75%

a) Mert várja hogy lecsapd a magas labdát (10%)

b) Mert annyira firend zone-ban vagy hogy meg sem fordul a fejében bármi is legyen köztetek így nyíltabban mer beszélni a szexualitásáról mintha csak egy barátnője lennél (90%).

2023. márc. 11. 00:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát ez elég megalázó, bár megszoktam.
2023. márc. 11. 00:26
 6/6 anonim ***** válasza:
52%
Hagyd a fenébe.....kis senki.
2023. márc. 11. 04:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!