Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűztelenítésre izgul néhány lány, vagy miért van ilyen ingyenes szolgáltatása pár lánynak?
A legkisebb öcsém 12 éves és hasonlatosan mint nálam, már érdekli a szexualitás.
A nagy különbség csak az, hogy Ő nem igazán figyelt az alkatára és az átlaghoz képest nagyobb volt de közel sem elhízott vagy ilyesmi.
Így a lányoknál kicsit hátrányban van.
Sajnálom kicsit Őt mert tudom milyen ez, hisz én 14 évesen vesztettem el a szüzességem és tudom, hogy milyen rég akartam már.
Próbálnék segíteni és kerestem neki lányokat a neten akár csak 1 menetre, és nah ez ami szembe jött velem, erre még én sem számítottam.
Találtam vagy 3 lányt akik hivatalosan azt mondják "fiatalokat szűztelenítenék anyagiaktól mentesen" de amikor beszéltem az egyikkel, meséltem az öcsémről, és azonnal igent mondott. Szeretné, bele menne, mintha nem is gondolkozott volna. Mintha a fiatal tinikre pájáznának.
Nah most a kérdés.. Felmerült bennem hogy nem-e valami gyerek rabló banda ez, vagy ilyesmi. Tudjátok, hallottunk már sok 1000 ilyen hírt, hogy gyetekek tüntek el. Elképzelhető hogy azok, vagy tényleg élvezik a tinik szűztelenítését?
14 éves koráig ezt eldönthetitek.
Da amúgy létezik efféle gerjedelem, na. :)
Amúgy külsőre milyen csajok?
Álj álj álj.
Senkit nem akarok bűncselekményre rávenni. Hogy lehet ezt így felfogni?
19 éves vagyok, felelős az öccsémért. Ezért is akarok vigyázni rá, és nem elraboltatni. A kérdés főbbként erről szólt.
Nem fogják elrabolni. Akikkel beszélték azok legnagyobb része anonim kamu pedofil meleg pasi aki képeket fog kunyerálni az öcsédről.
A gyerek és szervpiacról meg annyit, hogy
Szervpiac: Kínában mindenféle különösebb bűncselekmény-szervezés nélkül ott állnak "hegyekben" a különféle szervek (rengeteg a halálos ítélet, baleset, a használható szerveket nem hagyják "parlagon"). Jó pénzért beszerelik a gazdag nyugati turistába. Nem kell konspiratív bűncselekményeket szervezgetni hozzá "nyugaton", nem kockáztatja egyetlen nyugati orvos sem a börtönt, a praxisát mikor Kínában ugyanazt a pénzt legálisan megkapja ugyanazért.
Gyerekpiac: elég komplikált "lepapírozni" a dolgot. Ukrajnából, Albániából olcsón beszerezhetőek az adoptálható fehér intézetis gyerekek (szinte teljesen) legálisan akik még örülnek is neki hogy végre családba kerülnek. Itthonról meg megy ki az export más országokba a roma származású intézetis gyerekek köréből (nálunk nem túl kapósak, de nyugaton nincs akkora fenntartás ha a gyermek bőre kicsit barnább).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!