Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
đŹ Legtöbben miĂ©rt hurrogjĂĄk le az embert, ha van szexuĂĄlis önbizalma?
Ilyenkor valĂłjĂĄban irigyek amiĂ©rt Ćk nem jĂłk az ĂĄgyban, esetleg mĂ©g szĂŒzek is?
Vagy tĂ©nyleg minden gyorstĂŒzelĆ, önzĆ bĂ©na nyomi azt mondja magĂĄrĂłl hogy Ć jĂł..?
NehĂ©z elhinni, ha valaki azt mondja hogy igazĂĄn kifinomult az elĆjĂĄtĂ©kban, szeret Ă©s nagy arĂĄnyban tud is orgazmust csinĂĄlni a partnerĂ©vel (hĂŒvelyit is nagy arĂĄnyban, olyanoknak is akiknek mĂĄsokkal mĂ©g nem sikerĂŒlt )?
Annyira hihetetlen ha valaki pont ebben nagyon jĂł?
Ă Ă©rtem. Na a kontextus pĂ©ldaul hogy valaki kĂ©rdezi egy csoportban hogy laza kapcsolatoknĂĄl/kalandnĂĄl figyelek-e a nĆ kielĂ©gĂŒlĂ©sĂ©re.
AztĂĄn szĂłt szĂł követ. Elmondom hogy igen, mĂ©lysĂ©gĂ©t Ă©rzĂ©keltetem pĂ©ldĂĄkkal Ă©s azok pozitĂv kicsengĂ©seivel (orgazmus).
Ărtem 3-as, Ă©s köszönöm a vĂ©lemĂ©nyt.
Még egy kérdés, kimondottan neked:
Az, hogy valaki "szĂĄjhĆs,önjelölt szexisten" akkor ez mindaddig nem derĂŒl ki hogy Ăgy van-e, ameddig le nem fekszel vele?
Szerintem azĂ©rt, mert a fĂ©rfiak szeretik eltĂșlozni a sajĂĄt kĂ©pessĂ©geiket, ezĂ©rt a nĆk Ă©rthetĆ okokbĂłl ezt nem, vagy nem teljesen veszik komolyan, akkor sem, ha van alapja.
Ellenben ha egy fĂ©rfit egy mĂĄsik nĆ dicsĂ©r, na az mĂĄr mindjĂĄrt mĂĄs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!