Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hasonlítják sokan a péniszt a mellhez?
Teljesen más a kettő. Össze se lehet hasonlítani a kettő funkcióját. Ezért is van, hogy a mell mindegy mekkora, a pénisz nem. És amíg kb ugyanannyi férfi szereti a kis mellet, mint a nagyot, addig egy nő se szereti a kjs farkat, csak a nagyot, mert az izgató látványra és sokkal intenzívebb élmény. (Ez hivatalosan is bizonyított)
Szóval hülyeség ez az összehasonlítás, mert teljesen más a kettő.
Hat nem tudom, én még soha senkit nem hallottam aki összehasonlított volna egy nemiszervet egy mellel. Teljesen más a funkciója a szerepe, az elhelyezkedése. Szóval nem, normális ember ilyet nem hasonlít össze.
Az meg hogy ki mekkora farkát tart ideálisnak szerintem hagy döntsék már el a nők.
14:01 kb két napja volt egy kérdés kiírva, hogy a nők ugyanúgy feszengenek-e a melleik mérete miatt, mint a férfiak a farkuk miatt. De már sokszor láttam hasonlót kiírva
De cáfolnám a hivatalosan bizonyított elméletet, mivel 40-es nő vagyok, és még mindig nem szeretem a nagy faxt. Kicsi a hüvelyem, szűk, rövid. Mi a francért akarnék beleszuszakolni egy lószerszámot, ha 13-14 centi is bőven elég?
Nem ők voltak.
Pedig sokszor lehet olvasni.
Itt a 9-es még tetkóhoz is hasonlítja a péniszt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Nem a funkció miatt hasonlítják, hanem azért, mert pszichésen hasonló blokkok kapcsolódnak hozzá.
A férfiak azon aggódnak, hogy kicsi a farkuk, a nők pedig azon, hogy kicsi a mellük.
Ezt értem, de a kis melleket rengeteg férfi szereti, a kis péniszt viszont egy nő se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!