Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg nagyon szeretem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nagyon szeretem a feleségem, de élezném ha más dugná előttem. Ez normális dolog ?

Figyelt kérdés

2023. márc. 23. 23:02
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
16%

Megd.glak én annélkül is, hogy tudja😉

2023. márc. 24. 08:30
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
47 éves férjezett nőként nekem is vannak ilyen vágyaim. Csak a férjem máshogyan gondolkodik erről.
2023. márc. 24. 08:31
 13/36 anonim ***** válasza:
16%

Téged is megd.gnálak😜

2023. márc. 24. 08:35
 14/36 A kérdező kommentje:
Az én feleségem hajlik a dologra :) Remélem jól érzi majd magát.
2023. márc. 24. 08:35
 15/36 xKakashix ***** válasza:
64%
Vannak olyanok akiket ez tényleg felizgat és elvezik, kicsit irigylem őket, én az a fajta vagyok aki nem szeret "osztozni" :D
2023. márc. 24. 08:39
 16/36 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem normálisnak mondható. Csak ha már a feleséged is nyitott rá nehéz rá megtalálni a megfelelő normális, intelligens és magas szexkultúrával rendelkező embert. Olyan dolgokat ami másokat nem bánt és mindenki örömére szolgál ki kell próbálni. Ha nem teszed később csak bánni fogod. Sajnos sok dolgot kihagytam pusztán gyávaságból vagy lustaságból az életemben. Leragadtam egy frigid, klimaxoló nő mellett. Ötven éves (vén f@sz) pasiként meg már véleményem szerint már késő változtatni. Potens férfiként a legszebb éveimet éltem szexmentesen a párom miatt úgyhogy én biztatni tudlak. Magasról szard le a rosszalló véleményeket. Csak irigyek.
2023. márc. 24. 08:53
 17/36 anonim ***** válasza:
60%
Engem is izgatna férjként egy ilyen szituáció. Túl vagyunk a feleségemmel sok beszélgetésen ebben a témában. Lassan haladunk, és mostanra eljutottunk odáig, hogy nem zárja ki, hogy a jövőben lesz szeretője, vagy alkalmi partnere. Hármast egyelőre nem akar. Odáig jutottunk, hogy most már kicsit bátrabban csetel, néha húzza az agyát egy-két pasinak, aki ráír a közösségi felületen.
2023. márc. 24. 09:05
 18/36 anonim ***** válasza:
68%
#11/13 te még engem is megdugnál, pedig pasi vagyok, de még a kutyámat se engedném a közeledbe ezek után. :)
2023. márc. 24. 09:48
 19/36 A kérdező kommentje:
#19: Hangosan élvez de nálam ekkorát még nem élvezett, mondjuk kis farkam is van.
2023. márc. 24. 10:44
 20/36 anonim ***** válasza:
42%

A punciba ennél az élvezésnél és max 8-10cm van, legfeljebb neked tövig kell nyomni.

2023. márc. 24. 10:48
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!