Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fürdés után rosszabb ízű punci?
Figyelt kérdés
Hogy lehet az, hogy egy csajnak fürdés után sokkal kellemetlenebb ízű a puncija, mint fürdés előtt?2023. márc. 23. 14:38
1/15 anonim válasza:
Véletlenül belecsuszott a szappan:-)
2/15 anonim válasza:
Mongyad neki, hogy ne fürgyéle!
4/15 anonim válasza:
Egy kis koriander csodákra képes 🤗
6/15 anonim válasza:
Sokan félre értik ezt a dolgot!
Fürdés után valóban én sem szeretem a tusfürdő ízét nyalogatni!
Viszont ez nem azt jeleníti, hogy több napos ápolatlan punci a jó!!
A leg jobb puncit nyalni amúgy
35 éves férfi..
7/15 anonim válasza:
Szerintem a pin@ estére a legjobb vagy ha este megvolt mosva este, akkor reggel.
8/15 A kérdező kommentje:
Úgy látom senki se értette a kérdést... Fürdés előtt teljesen normális íze volt a csajnak, de miután lefürdőtt, ilyen izzadság szagú (és ízű) lett ott lent. Ez miért lehet?
2023. márc. 23. 16:54
9/15 anonim válasza:
Ilyen nincs.a szaglàsod nulla...
10/15 anonim válasza:
Pörkölt ízű lett a pu.nci íze? Bakteriális fertőzése van. Mással volt és az a másik valaki hordozó. Ezért van pörkölt íze.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!