Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy 19 éves kolléganőm akit egy 42 éves másik
kollégám dug, nem tartom etikusnak és anonim módon
szeretnék szólni róla a lány szüleinek?
Semmi nem történik, ami miatt szólnod kellene.
18 fölött (de legtöbb esetben már 14 fölött) azt csinálnak, amit akarnak. Kivételek persze vannak, de ezek már szexuális visszaélés kategóriák. Alá-fölérendelt viszonnyal való visszaélés, pl. tanár és tanítvány, főnök és beosztott. De még ezek sem egyértelműek.
Egy 19 éves csaj esetében meg aztán az, hogy a szüleihez mennél egyenesen értelmezhetetlen.
Ha van valami visszélés, akkor rendőrség, ha nincs akkor meg max. barátilag beszélgethetsz a lánnyal, de a két kollégádon kívül ehhez senkinek semmi köze. Neked se!
2023. márc. 23. 11:33
Normális vagy? Egy 19 éves felnőtt nőről beszélünk, ha 80 éves papákkal dugna akkor sem lehetne senkinek beszólása. Azt csinál amit akar. Jobb esetben a szülei is kiröhögnének, ha szólnál nekik.
2023. márc. 23. 11:35
Nos ha ők felnőtt, döntőképes emberek, akkor semmi közöd hozzá. Nyugodtan tartsd ízléstelennek vagy elítélendőnek, mert a szabad véleménynyilvánítás meg a te jogod, de tenned nem kell, és nem is tanácsos, semmit.
2023. márc. 23. 11:37
Ne árulkodj, mert leengedik a biciklid szelepét vagy cserebogarat dobnak a hajadba.
Vagy megmondanak téged is, hogy a kukiddal játszol, teee, te kis..
2023. márc. 23. 11:43
Ne legyél az erkölcs őre, ez az ő dolguk.
2023. márc. 23. 11:44
Ja, hogy te nem tartod etikusnak. Miért ki vagy te, hogy te döntsd el mások mit hogyan tegyenek, gondoljanak?
Gondolom ha te dugnád az már etikus lenne.
2023. márc. 23. 11:50
Rosszindulat nélkül mondom kérdező, hogyha valakit meggyanúsítasz és nincs róla objektív bizonyítékod az addig rágalom. Így, ha megrágalmaznád a gyerekem azon felül, hogy semmi közöd hozzá, még fel is hívnám a figyelmét, hogy adott egy illető, akit elpakolhatsz törvényesen. Ez az egyik a másik. 19 éves, felnőtt. Noha az én gyerekem, és szülőként én sem díjaznám az ilyet, hogy jön a csávó és velünk egy idős kissé gáz lenne, így elbeszélgetnék a gyerekemmel, hogy ez nekem mint szülő nem fér bele, de a kapcsolatot nem ellenzem. Azt gondolom az őszinteség fontos. Attól nem tagadom ki a gyerekem, de az ilyen családi összejövetelek során kérném, hogy mellőzze az érintett személy invitálását. Egyébként nem vagyok az a szívbajos típus, ha neki ez irreális kérés, akkor én nem megyek olyan helyre, ahol ezzel az illetővel van. Problémák megoldva.
2023. márc. 23. 11:52
Neked is ez a punci kellene,csak nem foglalkozik veled?
Ez zavar?
2023. márc. 23. 11:53
19 éves nő, felnőtt, jól teszi, az ő döntése.
2023. márc. 23. 12:05
Nehogy a kislány véletlenül írjon egy levelet a cégvezetés felé hogy te munkahelyen szexuális célzatú zaklatást művelsz vele szemben. Egy tanúja már biztos hogy lesz, úgy tippelem hogy egy 42 éves pasi :) Ha nem te vagy a cég üdvöskéje akkor elég car dolgod lesz ott a későbbiekben, a besúgókat sehol sem szeretik.
2023. márc. 23. 12:08
Kapcsolódó kérdések: