Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden nőnél esélytelen egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nőnél esélytelen egy olyan férfi, aki 35 évesen az anyjával él?

Figyelt kérdés
2023. márc. 22. 18:31
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
A 18-as a kommentjei alapján amúgy egy agresszív kopasz izommajom lehet 0 EQ-val,s elég alacsony IQ-val is.Szerintem nem csak az a gáz hogy anyucinál lakik,hanem a stílusa is gyerekes.
2023. márc. 24. 01:06
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Nálam esélytelen lenne anyuci pici gyerekes fia,akkor is ha Volvoja van.Akkor is még gyerek.
2023. márc. 24. 01:07
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
18!Nem kereshetsz olyan jól,ha egy szaros kis albérlet már ennyire felborítja a költségvetésed.Ha millió felett keresnél meg sem éreznél évi 3.5 misit albira.Anyuci este gondolom elalvásnál még puszit is ad.Szánalmas a fajtád.
2023. márc. 24. 01:08
 24/34 anonim ***** válasza:
0%

Csak irigyek vagytok, mert igazam van :)

Járok kondizni, de nem vagyok kopasz. Ha tudnátok egy 8K TV mennyibe kerül nem írnátok ilyeneket (többszörös ára az iPhone-nak). Gyerekek nekem meg úgysem kellenek. Szóval ez az életstílus nekem megfelel. Akik meg itt hurrognak nők nem kellenék nekik. Ők sem nekem. Nem egy nőt koptattam már le rólam... érdekes az életben szinte minden fél évben rám akar kattani egy vén leány, aki senkinek sem kell.

2023. márc. 24. 08:39
 25/34 anonim ***** válasza:
49%

0 EQ pedig nem én vagyok, mert itt butázik le egy nő egy alapiskolást, aki pedig sokra vitte ahhoz képest.

Mondtam már NEM-et olyan 24 éves nőnek, akinek saját lakása volt és hidd el te is az lennél. Főleg ilyen stílussal.

2023. márc. 24. 08:51
 26/34 anonim ***** válasza:
49%

25-ös vagyok a Volvo-s és legjobb haveromnak is most lesz lagzija pedig ő is a szüleivel él csak emeletes házban.

Neki is megmondtam ez nem jó ötlet, mert jobban örültem volna, ha egyedül marad és diplomásak vagyunk mind ketten.

Nincs jogod lebutázni egy alapiskolai végzettségűt és egy mamahotelest sem, aki pedig tényleg egy hatalmas házban él. Szülők mire ideérnek még el is szökhetnél otthonról nemhogy hallgatózzanak...

2023. márc. 24. 08:59
 27/34 anonim ***** válasza:
49%

És verjem a nyálam azzal a terep mennyi a házam körül? Még legalább 5 ház elférne csak fel kell építeni. Viszont oké nálatok egy férfi annyi, hogy ne a szüleivel éljen.

Ami szentírás, mert haverom is hasonló mint én és a nője többször panaszkodott nekem sajnos a szüleivel él. Szóval igazatok van. Viszont mind ketten nem lennénk lökötte elköltözni: má' bocsánat hölgyem. Igaz az egész, mert haverom lagzijára lassa ezért nem fogok menni, mert idegesít a nője ezzel.

2023. márc. 24. 09:13
 28/34 anonim ***** válasza:
49%

Legalább 250 ezer eurós házban élek, ami rám van íratva, ha meghal anyum, mert az övé. (Remélem sosem jön el, mert szeretem a szüleim ők is engem)

Ettől hagyjam itt... nem vagyok ember, mert a szüleimmel élek. Nem érdekelnek a nők nagyon buták vagytok. Haverom úgyszintén így van csak ő még ígyis belement a dologba.

2023. márc. 24. 09:28
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Na itt van egy örökséghajhász mamahoteles:-)
2023. márc. 24. 09:50
 30/34 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem a 28-as tuti meleg..
2023. márc. 24. 09:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!