Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden nőnél esélytelen egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nőnél esélytelen egy olyan férfi, aki 35 évesen az anyjával él?

Figyelt kérdés
2023. márc. 22. 18:31
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
72%
Ha valaki otthon lakik az még nem egyenlő azzal hogy eltartják. Az albérlet plusz reszi mellett az ember nem tudna eleget félre tenni lakásra. Én megértem őket, én se szívesen fizetnék életem végéig egy idegennek.
2023. márc. 23. 11:12
 12/34 anonim ***** válasza:
0%

6os vagyok. Szüleimmel élek, nekem is van diplomám. Mindjárt bepattanok a fekete vadonatúj Volvo S60amba és elmegyek egy prostihoz olyanhoz, amilyen ti sosem lesztek. Fáj mi? Pedig igaz és nem érdekeltek.

F/34

2023. márc. 23. 11:32
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
#10 Te egyedül élsz albérletbe?
2023. márc. 23. 11:48
 14/34 anonim ***** válasza:
0%

6os vagyok megint. Na és pont azért élek a szüleimmel, hogy Volvo S60am legyen és mimdenből a Legjobb. Adtam tanácsot a lúzer inceleknek, de kaptam érte 0%-ot. Tényleg menthetetlenek vagytok 🤷‍♂️ Nekem mindegy, akkor hagyjátok elnyomni magatokat.

Én nem leszek egy Kia Ceed-es lúzer csak azért legyen feleségem. Ha nektek megfelel fizessétek a lakást és a nőt. Viszont az hatalmas hülyeség minden szüleivel élő Szerencsétlen. Na és komolyan annyira nem érdekeltek nem is engednélek fel magamhoz titeket kávéra. Sziasztok.

F/34

2023. márc. 23. 12:01
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 9-es!16 éves koromtól kezdve dolgoztam,egyetem mellett is..Adtam haza,segítettem a szüleim,s volt hogy koleszban laktam,az egyetemen színötös voltam igy nagyon magas ösztöndíjam volt.18 éves koromtól kezdve Fundamentáztam is.Addig nyújtózkodtam ameddig a takarom ért..Most 36 vagyok.6 éve vettem Budapesten lakást 30 millióért,ha kiváncsi vagy.Ebből 12 millió az félrerakott pénz volt amit megforgattam a tőzsdén,meh fundamentáztam.18 milliót meg 15 évre vettem fel,anno elég alacsony kamattal.A fizetésem már bruttó 2 millió felett van a szakmámban.Esetleg maradt még kérdésed?Vagy te is csak a kifogásokat keresed,ahelyett hogy tennél is érte?Tudod nekem nem olyan a munkám,s sosem olyan volt hogy 8:00-kor kimentem a gyárból,napi 10-12 órát is a munkával foglalkozom.
2023. márc. 23. 19:47
 16/34 anonim ***** válasza:
72%
Azért 30+ felett egy Volvo S60 már nem egy nagy szám..Ezt úgy mellékesen jegyzem meg..Egy jogász(saját lakással)
2023. márc. 23. 19:53
 17/34 anonim ***** válasza:
15%

#15 igen maradt kérdésem.

Tehát akkor te hitelt vettél fel, mégsem tiéd a lakás. Akkor meg minek fikázod a másik embert, aki otthon lakik??

Akkor legyen nagy a szád és mama hotelezd a másikat ha kp-ra veszel lakást!!

A 12 millió meg nem nagy szám, ahhoz képest hogy mérnök vagy. Én kétszer ennyit tettem félre pedig csak 8 általánosom van és pont ennyi idős vagyok mint te.

Na meg arra is gondolhatnál hogy nem mindneki tud hitelt felvenni.

Most lehet nagy az arcod de 2-3 év múlva nekem saját lesz, te meg nyögöd majd 60 éves korodban is a számlákat. Gratulálok neked diplomás asszonyka. 👏

2023. márc. 23. 20:12
 18/34 anonim ***** válasza:
0%

16 jogos. Ez igaz. Azért élek a szüleimmel, mert másképp nyomulnék a Kia Ceed-ben meg a számlákban és az albérletben. Ezt nem akarom. Nekem nem felelne meg. Lehet 50 évesen is a szüleimmel fogok élni, de már még jobb kocsim lesz. Én viszont a kocsit legalább KP-ban vettem. Aztán van 8K TV-m, legújabb iPhone-m. Ezek sem lennének, ha mennék a többiek után és 22 évesen felcsinálnék egy csajt és elköltöznék.

Amúgy nem vagyok olyan nagy prostis. Csak 6 nőt húztam meg 34 évesen, de azok szépek voltak. Mikor itt ilyeneket írnak puszit sem adnék olyannak, aki anyucival él a pumpa fel megy bennem. Magasságom pedig 188 cm és nem hiszem azok, akik itt így beszélnek a szülőkkel élőkről a valóságban is megmernék nekem ezt mondani, van munkám és nem kis fizetésem. Én is veszek néha dolgokat a szüleimnek. Nem vagyok egy senki, mint itt írják.....

2023. márc. 23. 23:27
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Kedvea 17!Látom a matek sem volt erősséged..:-)6 éve vettem lakást,15 évre fix kamatra,amikor 30 voltam..Tehát mire kifut 45 leszek.Nem baj ha nem megy a matek de ne vágj fel vele..Az ok pedig egyszerű miért vettem fix kamatra,mert maradt még mellette pénzem és tőzsdébe meg állampapírba tettem..Olyan dolgok amikhez azért elemi matematikánál több kell..Igen,hitel fizetek méghozza 5.9% fix kamattal..S most pedig a megtakarításaim kamatoznak,a tőzsdén változó intenzitással,de a prémium állampapír most épp 16%-al..Tehát biztos hülye vagyok hogy a megmaradt pénzt 10-20% között kamatoztatom s helyette 5.9%-on fizetem törlesztőt..Na látod ez az ami miat anyucinál laksz még..8 általánossal is lehet saját lakásod,attól még buta maradsz..S ezt még reklámozod is..
2023. márc. 24. 01:01
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok,a kamatoknak hála amúgy ha akarom 4.5 év múlva ki lesz fizetve a lakas ha be akarom majd tolni,így kb egy anno 30 misist lakást 22 millióért vettem,a maradékot a tőke kitermelte,s ha holnap el akarnám adni hála a mostani lakásáraknak bőven 70 millió felett tudnám eladni..De én vagyok a szerencsétlen diplomás..Nem te aki anyucinál lakik,összeadni sem tud,a tőzsdéhez is hülye de Janinak képzeli magát s kioszt..Na látod a hozzád hasonló pasiknak csak a bal karja fog maradni rejszolni..:-)
2023. márc. 24. 01:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!