Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi pénzt lehet keresni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénzt lehet keresni Onlyfansból?

Figyelt kérdés
Magyarként mennyit lehet belőle profitálni?
2023. márc. 22. 10:59
 1/10 anonim ***** válasza:
keveset
2023. márc. 22. 11:01
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Lehet vele keresni. Egy évfolyam társam a férjével együtt csinálja az OF oldalukat. Igaz ők Hollandiában élnek és van rendes munkájuk is de eléggé sok pénzt keresnek ezzel.
2023. márc. 22. 11:05
 3/10 anonim ***** válasza:
Ez nagyon sok mindentől függ
2023. márc. 22. 11:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a millióktól kezdve a pár ezer forintig is keresni rajta. Nyilván, ha nem vagy ismert akkor az utóbbihoz közelebb leszel.
2023. márc. 22. 12:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom az egyedi tartalmakért fizetnek sokat. Pl lábfétis, pisilős dolgok, BDSM dolgok, vagy akár szabadtéri villantás meg bármi amit az ember elképzel. De egy sima meztelen képért nem hiszem, hogy sokat adnának
2023. márc. 22. 13:45
 6/10 anonim ***** válasza:
76%

Ahogy irtak, inkabb az egyedibol jon a bevetel. En 3 honapig csinaltam, nem volt sok feliratkozom, de sikerult olyan pasikat talalni akik szivesen fizettek nekem, lett olyan is aki csak ugy siman kuldott nekem penzt, mert tetszettem neki. 3 honap alatt, kb. Felmilliot kerestem vele. Nem annyira sok, de kiegeszitesnek nagyon jol jott akkor.

Mielott kapnam a privatot: Mar nem csinalom.

2023. márc. 22. 14:44
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
6-os nem vágysz személyesen izgalmas dolgokra?
2023. márc. 22. 16:24
 8/10 anonim ***** válasza:
54%
Nem sokat
2023. márc. 23. 01:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Jobban jársz, ha írsz nekem, azzal jobban tudnál keresni, már ha csinos, budapesti lány vagy.
2023. dec. 31. 12:06
 10/10 anonim ***** válasza:

Az attól függ, hogy mit vagy hajlandó mutatni a "közönségnek".

Ha szétkefélteted magadat, szinte mindenkivel, és bevállalsz gangbanget, szájba élvezést, arcra élvezést, seggbedugást stb. és ezt pénzért eladod a követőknek, akkor nagyon sokat tudsz vele keresni.

Vagy mit gondoltál, hogy akik top OnlyFans-esek azok szimpla képekből tudnak belőle megélni? :DD

Nem. Olyan tartalmakat gyártanak, amikre nagy kereslet van. Ergo szexuális jellegű videók. Mint pl:. Bryce Adams, de ő csak egy a sok közül, akik komolyabb tartalmakat is bevállalnak a nézettség, és a pénz miatt.

2023. dec. 31. 13:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!