Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzt lehet keresni Onlyfansból?
Ahogy irtak, inkabb az egyedibol jon a bevetel. En 3 honapig csinaltam, nem volt sok feliratkozom, de sikerult olyan pasikat talalni akik szivesen fizettek nekem, lett olyan is aki csak ugy siman kuldott nekem penzt, mert tetszettem neki. 3 honap alatt, kb. Felmilliot kerestem vele. Nem annyira sok, de kiegeszitesnek nagyon jol jott akkor.
Mielott kapnam a privatot: Mar nem csinalom.
Az attól függ, hogy mit vagy hajlandó mutatni a "közönségnek".
Ha szétkefélteted magadat, szinte mindenkivel, és bevállalsz gangbanget, szájba élvezést, arcra élvezést, seggbedugást stb. és ezt pénzért eladod a követőknek, akkor nagyon sokat tudsz vele keresni.
Vagy mit gondoltál, hogy akik top OnlyFans-esek azok szimpla képekből tudnak belőle megélni? :DD
Nem. Olyan tartalmakat gyártanak, amikre nagy kereslet van. Ergo szexuális jellegű videók. Mint pl:. Bryce Adams, de ő csak egy a sok közül, akik komolyabb tartalmakat is bevállalnak a nézettség, és a pénz miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!