Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki 30 éves kora után kezdett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki 30 éves kora után kezdett el szexuális életet élni, hogy érzed nagyon sok dolog kimaradt amit már nem tudsz bepótolni, vagy ez fel sem merül?

Figyelt kérdés

2023. márc. 21. 19:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
45%
Öregem, itt nem veled van a baj, hanem az ex nő(i)ddel.
2023. márc. 22. 10:45
 12/15 anonim ***** válasza:
62%

7.

Ha tudod használni elég.

A hüvely mérete átlag 10 cm ha izgalmi állapotban van tágulhat ha nagyobb a pénisz.

2023. márc. 22. 11:51
 13/15 A kérdező kommentje:

Kérdező itt, ez még nem merült fel de a péniszem is kicsi kb 10cm

Akkor nincs is értelme próbálkozni?

2023. márc. 22. 12:10
 14/15 anonim ***** válasza:

10 cm a minimum méret, amivel még örömet is lehet okozni.

Tanuld meg, hogyan - és akkor érdemes próbálkozni.

2023. márc. 22. 12:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Add fell tudom nem szép dolog de igenis 10 cm szerintem egy nőnek semmire nem elég ! Pontozatok le nyugodtan de én tuti elindulnék orvosi irányba. Tudom a mai világba mindenkit elfogadunk megy de szerintem rosszabb szembesülni avval ha vetkőzés után ott hagynak mint avval hogy igenis kicsi és tudni róla . Még egyszer orvos létezik műtéti eljárás..
2023. ápr. 12. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!