Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak szerintem nagyon vékony?
13-14cm kerület, 4-4,5cm átmérő.
Ez csak szerintem nagyon vékony pénisz?
9es. Lemérted? Mert a pasik 99 százaléka többet fog mondani.
Az, hogy egy generáció alatt nőt 2-3 centit az átlag az meg nekem kb hihetetlen. Nem tudom, hogy ezek bemondásos átlagok vagy lemértek, de gondoljatok bele, hogy ki megy el leméretni a péniszét? Nagyobb részben az akiknek nagy van. Plusz ahogy beleolvastam a linkelt kutatásban, abban úgy mértek, hogy szeméremcsontig nyomták a mérőeszközt. Ez már alapból ferdít, mert ne tudod a háj alatti részt használni. Tudom, hogy van aki őgy méri, hogy a farka mellé teszi ami megint plusz 2-3 centi.
5ös és 10es vagyok
12esnek igaza van és ahogy mondtam nem csak a gyakorin téma ez, hogy a fiatalabbaknak nagyobb
14es bár nem tőlem kérdezted de leírom a tapasztalatom
Huszon éves vagyok voltam kolis gimiben és egyetemen is járok uszodába és kondiba tehát sok közös zuhanyzóbanegfordultam és széles skálájú korosztályt láttam és valóban a tizen és huszonéves korosztály valamivel nagyobb intimmel szaladgál mint pl a 40es 50es korosztály és most nem az elhízott 40es 50esekre gondolok
Ez attól is függ, hogy kikhez vonzódsz.
Ha a férfiakhoz, akkor minden oké, mert izmos kis popsiba, és orálra pont ez a legjobb méret.
Ha a nőkhöz vonzódsz, nekik lehet hogy egy picit ez kevéske lesz, de ne aggódj.
Ha jól használod, és mindíg kőkemény leszel, akkor ez sokat javít majd a problémán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!