Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez csak szerintem nagyon vékony?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak szerintem nagyon vékony?

Figyelt kérdés

13-14cm kerület, 4-4,5cm átmérő.

Ez csak szerintem nagyon vékony pénisz?

2023. márc. 21. 08:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Rengetek kutatás van, nem fogok linkelni. 12 centit nem a hosszra írtam hanem a kerületre. Hosszra kb 15 centi az átlag az egyik legfrissebb kutatás szerint.
2023. márc. 21. 14:17
 12/19 anonim ***** válasza:

Csak linkelek. [link]

[link]

Mivel itt leírja, hogy 30 év alatt 24 százalékkal nőt az átlag pénisz. VAgyis a fiataloknak valószínűleg nagyobb az átlag.

2023. márc. 21. 14:23
 13/19 anonim ***** válasza:
elvileg az átlag a fiatalabb korosztályba már 17cm hosszra de hát kitudja ez igaz vagy sem
2023. márc. 21. 14:24
 14/19 anonim ***** válasza:
70%

9es. Lemérted? Mert a pasik 99 százaléka többet fog mondani.

Az, hogy egy generáció alatt nőt 2-3 centit az átlag az meg nekem kb hihetetlen. Nem tudom, hogy ezek bemondásos átlagok vagy lemértek, de gondoljatok bele, hogy ki megy el leméretni a péniszét? Nagyobb részben az akiknek nagy van. Plusz ahogy beleolvastam a linkelt kutatásban, abban úgy mértek, hogy szeméremcsontig nyomták a mérőeszközt. Ez már alapból ferdít, mert ne tudod a háj alatti részt használni. Tudom, hogy van aki őgy méri, hogy a farka mellé teszi ami megint plusz 2-3 centi.

2023. márc. 21. 14:34
 15/19 anonim ***** válasza:
36%

5ös és 10es vagyok

12esnek igaza van és ahogy mondtam nem csak a gyakorin téma ez, hogy a fiatalabbaknak nagyobb

14es bár nem tőlem kérdezted de leírom a tapasztalatom

Huszon éves vagyok voltam kolis gimiben és egyetemen is járok uszodába és kondiba tehát sok közös zuhanyzóbanegfordultam és széles skálájú korosztályt láttam és valóban a tizen és huszonéves korosztály valamivel nagyobb intimmel szaladgál mint pl a 40es 50es korosztály és most nem az elhízott 40es 50esekre gondolok

2023. márc. 21. 14:57
 16/19 anonim ***** válasza:
92%
Nem vitatom, hogy a fiatalabbaknak nagyobb valamivel. De hogy apáról fiúra 2-3 centit nőt volna átlagosan azt nehezem tudom elhinni. Semmi más nem nőt még közel sem ennyit.
2023. márc. 21. 15:20
 17/19 anonim ***** válasza:
Mármint százalékosan.
2023. márc. 21. 15:21
 18/19 anonim ***** válasza:

Ez attól is függ, hogy kikhez vonzódsz.

Ha a férfiakhoz, akkor minden oké, mert izmos kis popsiba, és orálra pont ez a legjobb méret.

Ha a nőkhöz vonzódsz, nekik lehet hogy egy picit ez kevéske lesz, de ne aggódj.

Ha jól használod, és mindíg kőkemény leszel, akkor ez sokat javít majd a problémán.

2023. márc. 22. 15:25
 19/19 anonim ***** válasza:
Az enyém is 4,5 centis átmérőjű!Szerintem ez a vastagság már elég egy nőt kielégítően megdugni!
2023. márc. 30. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!