Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak szerintem nagyon vékony?
13-14cm kerület, 4-4,5cm átmérő.
Ez csak szerintem nagyon vékony pénisz?
Engedd el a témát, hacsak nem pasit akarsz vele fogni. A pasikon kívül senkit nem fog érdekelni, hogy mekkora normális méretek esetén és te ebben teljesen benne vagy.
Mivel hetero témába írtál, így gondolom nem pasit akarsz fogni.
L28
A látszat néha csal
Pl függ a szögtől is meg egyéb dolgoktól.
Pl nekem a kerülete 15cm de felülnézetből olyan vékonykának látom
12cm kerület az átlag? Csak annyi?
A méret a nők miatt fontos, nem a férfiak miatt. Párt meg nem keresek, főleg nem itt.
Megleptek ezek a válaszok. Szerintem minimum 15-16cm kerület, 4,5-5cm átmérő kéne.
Úgy szeretem amikor itt határozottan kijelentik, hogy márpedig ennyi meg annyi az átlag... Valaki linkeljen már nekem erről egy felmérést vagy kutatást, de ne a kisanyámmagazin online kérdőívét... Mert ha nincs ilyen, akkor minden csak feltételezés. Nekem eddig három partnerem volt, 18cm, 16cm, és 19cm méretekkel. Vagy én vagyok ilyen baromi szerencsés, vagy mégsem 12cm az átlag (a hozzá tartozó vastagságokkal)...
22L
9es
5ös vagyok
A tizen és huszon éves korosztálynál már inkább 17cm az átlag
Sok helyen lehet mar ezt olvasni
Meg gyakoriról meg külföldi fórumokról is lehet olvasni tapasztalatokat hogy a zuhanyzóba látott tizen huszonéveseket egyáltalán nem kicsi farokkal
Csak sokan még mindig a világátlagot hozzák és elfelejtik hogy ez korcsoportonként változhat
Pl huszonévesként voltam már thermálban apámmal meg pár haverjával is meg a korosztályomba tartozó haverokkal is
Apáméknál az enyém volt a legnagyobb de haveroknál már egyáltalán nem volt akkora különbség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!