Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez csak szerintem nagyon vékony?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak szerintem nagyon vékony?

Figyelt kérdés

13-14cm kerület, 4-4,5cm átmérő.

Ez csak szerintem nagyon vékony pénisz?

2023. márc. 21. 08:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Az átlag kb 12 centi. Akkor szerinted?
2023. márc. 21. 08:13
 2/19 anonim ***** válasza:
46%

Engedd el a témát, hacsak nem pasit akarsz vele fogni. A pasikon kívül senkit nem fog érdekelni, hogy mekkora normális méretek esetén és te ebben teljesen benne vagy.

Mivel hetero témába írtál, így gondolom nem pasit akarsz fogni.

L28

2023. márc. 21. 08:24
 3/19 anonim ***** válasza:
52%
Teljesen jó
2023. márc. 21. 08:30
 4/19 anonim ***** válasza:
52%
Teljesen jó méret.
2023. márc. 21. 08:32
 5/19 anonim ***** válasza:
57%

A látszat néha csal

Pl függ a szögtől is meg egyéb dolgoktól.

Pl nekem a kerülete 15cm de felülnézetből olyan vékonykának látom

2023. márc. 21. 08:33
 6/19 A kérdező kommentje:

12cm kerület az átlag? Csak annyi?

A méret a nők miatt fontos, nem a férfiak miatt. Párt meg nem keresek, főleg nem itt.

Megleptek ezek a válaszok. Szerintem minimum 15-16cm kerület, 4,5-5cm átmérő kéne.

2023. márc. 21. 09:01
 7/19 anonim ***** válasza:
Igen, ideális lenne, ha mindenkinek ekkora lenne a farka, de az átlag nagyon is alatta van. A pasik kilencven százalékának inkább 3-3,5 volt, akikkel én találkoztam. Eddig csak egy vastag farkú pasival voltam, de neki sem volt hosszú, csak átlagos. Nem egy ideális tündérmesében élünk.
2023. márc. 21. 10:17
 8/19 anonim ***** válasza:
91%
Ezt nehezen hiszem. Vagy nagyon szerencsétlen vagy ilyen téren vagy rossz a szemmértéked. A 3-3,5 nagyon kicsi. Még a tanulmányok szerint is kb 3,7 kerül van az átlag
2023. márc. 21. 10:29
 9/19 anonim ***** válasza:

Úgy szeretem amikor itt határozottan kijelentik, hogy márpedig ennyi meg annyi az átlag... Valaki linkeljen már nekem erről egy felmérést vagy kutatást, de ne a kisanyámmagazin online kérdőívét... Mert ha nincs ilyen, akkor minden csak feltételezés. Nekem eddig három partnerem volt, 18cm, 16cm, és 19cm méretekkel. Vagy én vagyok ilyen baromi szerencsés, vagy mégsem 12cm az átlag (a hozzá tartozó vastagságokkal)...

22L

2023. márc. 21. 12:56
 10/19 anonim ***** válasza:

9es

5ös vagyok

A tizen és huszon éves korosztálynál már inkább 17cm az átlag

Sok helyen lehet mar ezt olvasni

Meg gyakoriról meg külföldi fórumokról is lehet olvasni tapasztalatokat hogy a zuhanyzóba látott tizen huszonéveseket egyáltalán nem kicsi farokkal

Csak sokan még mindig a világátlagot hozzák és elfelejtik hogy ez korcsoportonként változhat

Pl huszonévesként voltam már thermálban apámmal meg pár haverjával is meg a korosztályomba tartozó haverokkal is

Apáméknál az enyém volt a legnagyobb de haveroknál már egyáltalán nem volt akkora különbség

2023. márc. 21. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!