Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet igényes, esztétikus lábfejjel megáldott nőket találni?
Figyelt kérdés
Romantikus, ismerkedés, társkeresés céljából (nem "rosszlányok"-ra gondolok).
Példa: [link]
2023. márc. 20. 14:41
11/21 anonim válasza:
Ja meg le hagytam hogy nincs valami hiba rajta nekem pl mind a két lábamon a 2. Ujjam rá van hajolva a legnagyobb ra
12/21 anonim válasza:
Tehát az, hogy a napi fürdés alkalmával tisztára mosod a lábad, az attól már igényes lesz és esztétikus?
13/21 anonim válasza:
#12 ha valakinek nincs ilyesmi a lábával mint nekem vagy más problémák mint pl köröm gomba stb meg tiszta a lába akkor simán lehet
14/21 anonim válasza:
Az esztétikus szépet jelent leegyszerűsítve. Egy lábfej, vagy bármi más testrész még nem feltétlen lesz attól szép, hogy tiszta. Tisztának persze legyen tiszta, de az semmit sem jelent még önmagában.
15/21 A kérdező kommentje:
Az esztétikus alatt ezt értem: szépen rendezett lábujjak, nem deformáltak, nem túl hosszúak/túl rövidek, nem túl vastagok/túl vékonykák. Nincs kalapácsujj és egyéb deformitás, benőtt- és deformált körmök. A lábfej alakja nőies (és nem férfias). Méretre se nem nagy, se nem kicsi. Egyszerűen ideális. A talpról is lehetne külön írni, de ha a leírt feltételeknek megfelel a lábfej, akkor nagy eséllyel a nő talpa is gyönyörű.
2023. ápr. 7. 17:31
16/21 A kérdező kommentje:
#12 ez nem igaz. Itt egy remek példa arra, hogy milyen is a tiszta, ápolt, de borzalmasan csúnya lábfej:
2023. ápr. 7. 19:14
17/21 anonim válasza:
#15 nekem kalapács ujjam van sajnos apamtol örököltem akkor a lábamat le vágassam vagy nem érdemes emberek előtt mutatkozni vele ?
18/21 anonim válasza:
Ja és ludtalpam van és túl kicsi de az ujjam nem csontos és nem férfias és a körmöm az normális (#17 voltam )
19/21 anonim válasza:
10. Te tudsz olyan emberről akinek rágva van a lábkörme?
20/21 A kérdező kommentje:
Ne aggódj, mert a legtöbb férfit nem fogja érdekelni, hogy milyen lábfejed van. Nekem még kisiskolásként alakult ki ez a dolog. Az osztályban nekem volt a legszebb barátnőm. Már gyerekként belém nevelték, hogy ápoltság = jó, ápolatlanság = rossz. Egyszer amikor uszodába vittek minket szembesültem vele, hogy mocsok volt az összes körme alatt. Annyira sokkoló volt a látvány, még így 25 év távlatából is emlékszem rá. Ez elindított egy lavinát, de ez az "esztétikus" lábfej, lábimádat dolog csak felnőtt koromban teljesedett ki.
2023. ápr. 7. 22:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!