Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok? Mennyi idős volt a legidősebb és a legfiatalabb férfi akivel szexuális dolog történt ?
Figyelt kérdés
2023. márc. 20. 13:16
21/33 anonim válasza:
Mit pontoztok le? Szerintetek ha egy incel nem talál magának nőt, menjen el edzeni, vele van a baj, de ha ti nem találtok akkor a férfiakkal van a baj? Kis önkritika!
22/33 anonim válasza:
a legfiatalabb 3 évvel volt fiatalabb nálam, a legidősebb 26 évvel idősebb. De az nem alkalmi volt, hanem kapcsolat.
23/33 anonim válasza:
21-es, ezer oka lehet, miért feküdt le azzal a 86 évessel, nem tudunk részleteket. Könnyű látatlanban ítélkezni. De még az is lehet, hogy kamuzik, ezen az oldalon az sem ritka, a válaszok fele kamu, ahogy a kérdéseké is. Akárhogy is van, leakadhatnál végre erről, úgysem győzöl meg senkit.
24/33 anonim válasza:
Nem baj, amúgy én is támogatom, hogy az idős férfiak a fiatalokkal jöjjenek össze. Beteges feltételezés lenne, hogy a férfi csak kihasználja. Simán lehet köztük szerelem is. Szóval csak azért jöttem, hogy tisztázzuk, hogy okés a korkülönbség kapcsolat, és nem lesz ettől pedofil a férfi. Végre sikerült egyetértésre jutni a nőkkel, csak kicsit ki kellett ficamítani a dolgot. :)
25/33 anonim válasza:
9 évvel idősebb, 17 évvel fiatalabb.
27/33 anonim válasza:
Jó volt olvasni, hogy közeledve a 68-hoz még van esélyem.
28/33 anonim válasza:
Én is voltam idősebb férfival és bizony a sok fiatal pasi igen csak felkötheti a gatyáját ...
30/33 anonim válasza:
52 évesen 32 éves férjes nővel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!