Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, rossz néven vennétek, ha a barátnőtök így készülne? Meddig kell használni, hogy tényleg nem fájjon az anál?
Figyelt kérdés
Szeretnék örömet okozni a barátomnak, ő is mindent megtesz értem. Ez a nagy vágya. Nem erőlteti, de látom rajta, hogy szeretné. Én is kíváncsi vagyok, de nem szeretem, ha fáj.
Mindenféle formával próbálkoztam már, eddig ez vált be leginkább, viszont a szex továbbra sem jó, fáj. Mit csinálok rosszul?
A párom mérete kb. a negyediknek felel meg.
Mennyi ideig kellene bent lennie, hogy gördülékenyen tudjuk csinálni?
10 perc biztosan kevés. Lehet órákig is? Valakinek van valami tippje?
2023. márc. 19. 17:42
11/14 anonim válasza:
miután kivetted, próbálta betenni??
12/14 anonim válasza:
Nem kell semmi ilyesmi. Sok síkosítóval ujjazzon először egy ujjal, lassan, fokozatosan haladva egyre mélyebbre, majd kettővel ugyanúgy. Ha már gördülékenyen megy jöhet a farok szintén sok síkosítóval, szintén lassan haladva. Először olyan érzésed lesz mintha kakkantanod kellene, de ez 1 perc alatt elmúlik és ha nem egy állat a barátod akkor onnantól már élvezet.
13/14 anonim válasza:
Nem ezen múlik. Simán ujjal tágítva sem kellene fájnia, egyszerűen ha ennyire ráfeszülsz, nem fog működni. Ha élvezettel csinálod és várod, akarod, akkor jó is lesz.
14/14 anonim válasza:
Nem elég ha csak bent van. Be is kell járatni a feneked. Sok síkosító és türelem. Én is így csináltam magamnak. 25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!