Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, rossz néven vennétek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, rossz néven vennétek, ha a barátnőtök így készülne? Meddig kell használni, hogy tényleg nem fájjon az anál?

Figyelt kérdés

Szeretnék örömet okozni a barátomnak, ő is mindent megtesz értem. Ez a nagy vágya. Nem erőlteti, de látom rajta, hogy szeretné. Én is kíváncsi vagyok, de nem szeretem, ha fáj.

Mindenféle formával próbálkoztam már, eddig ez vált be leginkább, viszont a szex továbbra sem jó, fáj. Mit csinálok rosszul?

[link]

A párom mérete kb. a negyediknek felel meg.

Mennyi ideig kellene bent lennie, hogy gördülékenyen tudjuk csinálni?

10 perc biztosan kevés. Lehet órákig is? Valakinek van valami tippje?

2023. márc. 19. 17:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
77%
Én biztosan nem venném rossz néven! Sőt! Síkosító mindenképp kell, gyengéd simizés, nyalás ha izgat és persze egy finom ujjazás. Nálam anno ez vált be, így tudtam befogadni az akkori párom péniszét.
2023. márc. 19. 17:47
 2/14 anonim ***** válasza:
13%

Hát! Lepontozhattok!

Sosem érdekelt az anál! Miattam nem kellene így készülnöd!

2023. márc. 19. 17:49
 3/14 anonim ***** válasza:
38%
Egyszerűen le kéne lazulnod, és nem rástresszelni erre. Korábban volt olyan párom, aki mindenhogy szűz volt. Semmi előkészület vagy síkosító nélkül raktam át neki akció közben, figyelve a reakcióját, hogy milyen. Annyit mondott, hogy fura, de jó... 15 cm amúgy, normál vastag. Fontos, hogy ő nyugis típus volt.
2023. márc. 19. 17:54
 4/14 A kérdező kommentje:
A kérdésre válaszoljatok légyszíves!
2023. márc. 19. 17:59
 5/14 anonim ***** válasza:
78%
Análnál a lényeg h nyugodt maradj (izomzatilag) és síkosíts.
2023. márc. 19. 18:17
 6/14 anonim ***** válasza:
18%
Mit csinalsz rosszul? Egyszeru. Az a nyilas *nem* arra valo. Ha egy kicsit keresgelsz a Google-on, talan arra is rajossz, mi a termeszetes rendeltetese.
2023. márc. 19. 18:18
 7/14 anonim ***** válasza:
67%
Sima pluggal tobbet ersz
2023. márc. 19. 18:18
 8/14 A kérdező kommentje:
A sima plug nem vált be. Egyáltalán nem.
2023. márc. 19. 18:35
 9/14 anonim ***** válasza:
55%
miért nem?
2023. márc. 19. 18:35
 10/14 A kérdező kommentje:
Mert kényelmetlen és miután kivettem, ugyanolyan szűk volt a popsim mint előtte...
2023. márc. 19. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!