Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini lányok! Nyalt már nektek apátok korabeli pasi?
Figyelt kérdés
Hogy jött össze a dolog?2023. márc. 19. 14:25
32/42 anonim válasza:
En is fizetnék érte ha kinyalhatnék egy ilyen lányt.
48F
34/42 anonim válasza:
Utso a férjed apád korabeli?
Hány évesek vagytok?
35/42 anonim válasza:
Igen
34 évvel ezelőtt, az anyukám barátja, aki akkor 36 éves volt. Egy évig tartott és 14 éves voltam akkor. Sajnos abbamaradt, szerelem volt, de folytatás nem volt.
36/42 anonim válasza:
35. Nem is rossz. Az anyát dugta a tini lányát pedig nyalta. Vagy nagyon szerencsés volt a pasi vagy nagyon tudott valamit!!!!
37/42 anonim válasza:
45 évesen 20 éves lánynak nyaltam. Egy évig tartott és fizettem érte. Mindkettőnknek megfelelt így.
38/42 anonim válasza:
Régen én is nyaltam tini lányoknak de sajnos a mai lányok már csak online szeretnék. Pedig nem voltam hálátlan.
42f
39/42 anonim válasza:
Szerencsére vannak ilyen lányok, akik ezt preferálják, csak sajnos egyre kevesebb. Ahogy az előttem lévő is írta, ma már a legtöbb csak online dolgokat akar csinálni, és azért pénz kérni.
40/42 anonim válasza:
A barátnőm lánya rendesen megdolgozott a pénzért. Ha kellet neki, akkor dolgozzon érte. 6 évig működöt. Azt elvettem az anyját. Ő meg bepasizott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!