Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnak férfiak fizetős...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnak férfiak fizetős nőkhöz menni?

Figyelt kérdés
Férfi vagyok de undorító szerintem ez az egész, nem is ismered, azt sem tudod ki, milyen ember és teljesen kitárulkozol neki intimitásilag...nem értem hogy lelkileg hogy ezt végigcsinálni...
2023. márc. 18. 18:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Elsőnél mindenki izgul aki mást állít hazudik én is izgultam de hamar rájössz jó dolog történik éppen
2023. márc. 18. 19:40
 12/21 anonim ***** válasza:

Igazából nem kaptunk a kérdésre választ. A fogorvosnak semmi köze a témához.

Egyéjszakásnál pedig látod előtte a csajt, és dönthetsz, elmennél-e vele egy menetre.

A fogorvos amúgy sok évet tanult az orvosin, sok mindenből vizsgázott, jól ismeri a fogak betegségeit, egyáltalán hogy merül fel együtt említeni a kkkkal? Nagyon nem ugyanaz, ha egy rossz fogalmat akarom rendbehozatni azzal, aki ehhez ért, mint hogy a vágyamat kiélni olyannal, akihez nem tudhatom előre, hogy vonzódok-e hozzá!

2023. márc. 18. 19:41
 13/21 anonim ***** válasza:

Prostikhoz nem kell vonzódni ez a titka

Külsőleg legyen jó, de egyéb vonzalom nem kell. Farkad álljon rá.

2023. márc. 18. 19:44
 14/21 anonim ***** válasza:

#12. 8-as vagyok…

Szerintem én elég érthetően leírtam, hogy én miért és hogy tudok menni ilyen nőkhöz.

És amúgy ha elmész, senki nem fog kényszeríteni hogy legyen szex. Ha nem tetszik élőben, akkor fogod magad és elmész… Még fizetni sem kell, de ha félsz hogy így lehet valami balhé, akkor legrosszabb esetben ott hagysz egy 40-est a semmiért… Na bumm.

2023. márc. 18. 19:45
 15/21 anonim ***** válasza:
#12 Ha az a vágyam hogy szép fogaim legyenek akkor a fogorvos is a vágyaimat elégíti ki! 😅
2023. márc. 18. 19:46
 16/21 anonim ***** válasza:
96%
Meg amit megcsinalhatsz a prositval azt lehet hogy massal nem
2023. márc. 18. 19:48
 17/21 anonim ***** válasza:
A nőgyógyászt ismerik a nők? Mégis az intim testüket mutogatják és hagyják hogy vizsgálja. Nem jó nekik sem de szükséges elmenni.
2023. márc. 19. 06:21
 18/21 anonim ***** válasza:
Hogy megyünk a kurikhoz? Autóval, busszal, villamossal, de pl. Karácsony biciklivel megy.
2023. márc. 19. 09:23
 19/21 anonim ***** válasza:

#18!

Te tudsz olvasni? Kérdésre válaszolj.

2023. márc. 19. 15:46
 20/21 anonim ***** válasza:
A velős pirítóst sem szereti mindenki, van aki szerint undorító, én meg pl. imádom. Nem kell ezen sokat elmélkedni, sok undorító, egyébként meg qurva jó dolog van a világon. Ha nem tetszik, ne csináld, oszt jóvan.
2023. márc. 19. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!