Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnak férfiak fizetős nőkhöz menni?
Igazából nem kaptunk a kérdésre választ. A fogorvosnak semmi köze a témához.
Egyéjszakásnál pedig látod előtte a csajt, és dönthetsz, elmennél-e vele egy menetre.
A fogorvos amúgy sok évet tanult az orvosin, sok mindenből vizsgázott, jól ismeri a fogak betegségeit, egyáltalán hogy merül fel együtt említeni a kkkkal? Nagyon nem ugyanaz, ha egy rossz fogalmat akarom rendbehozatni azzal, aki ehhez ért, mint hogy a vágyamat kiélni olyannal, akihez nem tudhatom előre, hogy vonzódok-e hozzá!
Prostikhoz nem kell vonzódni ez a titka
Külsőleg legyen jó, de egyéb vonzalom nem kell. Farkad álljon rá.
#12. 8-as vagyok…
Szerintem én elég érthetően leírtam, hogy én miért és hogy tudok menni ilyen nőkhöz.
És amúgy ha elmész, senki nem fog kényszeríteni hogy legyen szex. Ha nem tetszik élőben, akkor fogod magad és elmész… Még fizetni sem kell, de ha félsz hogy így lehet valami balhé, akkor legrosszabb esetben ott hagysz egy 40-est a semmiért… Na bumm.
#18!
Te tudsz olvasni? Kérdésre válaszolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!