Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 hetes terhes vagyok és nem kívánom úgy a szexet, mint előtte. Változhat még?
Páromat kívánom és akarok is bele együtt lenni, de amint neki kezdünk sem nedves nem vagyok, sem hangulatom nekem lesz.
Ha elmúlik az első 12 hét javulhat vagy ilyen marad már végig? 🥹
Nagyon változó, és megjósolhatatlan.
Nekem kb félidőtől gèszen szülésig csillapíthatatlan volt a szexuális étvágyam, napi 3-4 alkalommal is rámásztam a fèrjemre.
De a várandósság elején, meg szülés után hosszú hónapokig semmi.
Mi minden nap reggel este együtt voltunk. Oké volt rövidebb aktus is de hosszúak is.
Most elkezdjük és váratlan fordulat megyek hányni.
Másik alkalommal bármeddig izgatott nem volt hatása. Persze jó volt es kellemes, de nem rám jellemző, hogy tocsog minden.
Tudom, hogy nem a szexel kell foglalkozni, mert örüljek a babának es egészséges legyen, de na… ne itéljetek el érte, hogy vagyok a szexre. Az érzelmi része az össze bújás megvan. De remélem a fizikai is része is meglesz, ha túl leszek a hormon doppingen…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!