8 hetes kismamának illik vagy nem illik vinni valamit gratulálni?
Bocsánat az ide nem illő kérdésemért, csak ma megyünk barátnőmhöz. Még csak 8 hetes várandós. Én már találkoztam vele, de ma 4esben leszünk férje is meg az én férjem is.
Én úgy tudom 12 hetes korig nem illik semmit vinni, meg gratulálni is hallkan szokás csak.
Kérlek javítsatok ki nem akarunk bunkónak tűnni egyik esetben sem.
Esetleg 100%os gyümölcslé vagy ilyesmit illene vinnünk?
Rendben, nagyon köszönöm a választ!
Nekünk még nincs babánk, és nekik is az első, így nem tudtam hogy illik ilyenkor.
Nos, bármilyen idegesítő is halkan gratulálni, aki nyolc hetes, az tisztában van vele, hogy ebből nem biztos, hogy lesz baba. Ugyanezért viszont nem szükséges tudatosítani benne. Viszont nem szükséges babacuccokat ajándékozni sem.
Vigyél sütit, vagy amit egyébként vinnél. Én nem beszélgetnék a babáról még, lesz erre idő bőven. Kétszer voltam terhes, nem sértődtem volna meg, ha valaki nem gratulál és kérdezget, hiszen kb. még nincs is miről.
8 hetesen ne vigyél semmit, amit amúgy ne vinnél, ha nem lenne terhes.
Gratuláció..:
“Olyan jó, hogy sikerült”vagy “Mekkora öröm, hogy gyarapodik a család, hogy vagy?”
Max beszélni róla, ha van kedved a témàhoz.
De ennyi.
8 hetesen még korai, azért a 12.hetet megszokták várni. Nekem is csak halkan gratuláltak előtte,az az 1-2 barát aki már korábban tudta.
Első baba ajándékot is 25-26 hét körül kaptam (ismerőstől).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!