Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Popsiból szájba tenni megalázó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Popsiból szájba tenni megalázó egy nőnek?

Figyelt kérdés
2023. márc. 17. 07:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
33%

Nekem mar csinaltak nem volt volt jo ize de kiblehet birni

En szoptam utana ugyan ugy

Szerintem aki anal utan nem teszi ezt meg az ne is analozzon

2023. márc. 17. 10:19
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Idonkent repertoarba kerul az anal, de ilyet nem tennek.
2023. márc. 17. 10:42
 13/21 anonim ***** válasza:
54%

Az én csajom se hiszem, hogy így tervezte, csak egy kis finom anál után valahogy el kezdett szopni, így már újra dughattam a punciját is.

2023. márc. 17. 11:18
 14/21 anonim ***** válasza:
8 Persze, hogy nem tetted. Biztosan megmondták, hogy akkor bucsuzz a fogaidtol is!
2023. márc. 17. 12:11
 15/21 anonim ***** válasza:
Végülis ez ízlés dolga...nincsenek szabályok, de én melegként el nem tudom képzelni még alázós szexben sem hogy xopjak egy kakis farkat . Akinek bejön annak egészségére, végülis pacalt is eszünk meg osztrigát is aki szereti de még sorolhatnám .
2023. márc. 17. 14:07
 16/21 anonim ***** válasza:

Úgy képzeld e helyébe magad mint ember, nem nő vyagy pasi mint ember. Azt várd el amit te is megtennél ha kinyalod a seggét akkor bekaphatja ő is.

Én nem kapom be utána, de azt sem szeretném hogy a seggem nyalogassa

2023. márc. 17. 19:58
 17/21 anonim ***** válasza:
Barátnőmmel nagy anál kedvelők vagyunk mostanában kb csak így szexelünk. Mindig alaposan tisztálkodunk előtte stb és gumi nélkül csináljuk, pont ezért is kezdtük el eleinte. Simán orálozik közben többször is, nem is igazán fordult meg ilyesmi a fejünkben hogy ez megalázó lenne😅
2023. márc. 17. 23:57
 18/21 anonim ***** válasza:
A szexben semmi sem megalázó, ha szenvedéllyel csinálják. :) L
2023. márc. 18. 13:36
 19/21 anonim ***** válasza:
De a bdsm amugy a megalázásról szól .... aki meg nem akar kakis farkat xopni az ne majrézzon már . Csinálja kaka nélkül. Találja már fel magát a szexelő pár .
2023. márc. 18. 13:42
 20/21 anonim ***** válasza:
A pasik meg kinyalják a seggüket. Az nem megalázó? Ott nincs baci? Ostoba nők....
2023. márc. 19. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!