Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt esetleg olyan lány/nő aki szerepelt elitepain vagy hasonló típusú videóban?
Milyen okosak egyesek annak ellenére, hogy nem voltak ott. Én voltam Újpesten castingon, 30 ezer forintot fizettek 15 percre.
Menekülő szó NEM volt. Megbeszélve sem! És nem hagyták abba. Én voltam a hülye, hogy részt vettem benne annak ellenére, hogy utolsó voltam és előttem minden lány sírva ment el. 19 voltam talán. Pont nemrég találtam meg a képeket a sérüléseimről a régi fiókomban. Több eszközzel is ütöttek, a pálca csúnya nyomokat hagyott több helyen.
A szerződés szerint Magyarországon nem elérhető, de ez csak rá van mondva mert interneten fent van. Kiadja a Pimeye az arcomra az indexképet de a videót nem láttam, annyira nem érdekel hogy fizessek a linkért...
Kerestek később rendes filmszerep miatt, nyilván passzoltam a lehetőséget.
Mellesleg a tájékoztatón azt mondták, hogy nagyrészt meg vannak játszva a jelenetek. Hát a castingon nem volt, az biztos. Rezzenéstelen arccal ütöttek 15 percig, visítva sírtam végig. Ráadásul elmenni sem tudtam, mert ha jól emlékszem ilyen kaloda-szerű cuccban voltam.
Ennyire nyilvános filmben nem, de home videóban szívesen vendégszerepelnék. Sokszor vertek már el, de sosem tudtam visszanézni. 😞
43F
23as én igazat adok neked
Mostani fejjel maga a fenekelés mennyire érdekel téged? Gondolok itt arra hogy benne lennél e egy lájtosabb szeánszba szabályokkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!