Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt esetleg olyan lány/nő aki szerepelt elitepain vagy
hasonló típusú videóban?
2023. márc. 16. 20:16
#1 kettőt tippelhetsz miért érdekli a kérdezőt, bár én csak egyet tippelnék, recskázni akar BDSM történetekre 😂😂😂
2023. márc. 16. 21:19
Engem is érdekel, hogy megy egy ilyen forgatás, mik a számunkra nem látható egyezmények, mi és mennyire valódi, stb. Izgalmas a téma, tetszene, ha valaki megírná a valós tapasztalatait.
Lehet, hogy sokak szemében ciki, de engem is érdekel ez az oldala a bdsm-nek.
2023. márc. 16. 21:32
Volt mar hasonlo kerdes.
A filmekben a veres valodi, de van rajatszas is.
A lanyokra vigyaznak, korrekten normalisan bannak veluk es maximalisan odafigyelnek rajuk.
Egyszer statisztaltam nekik
2023. márc. 16. 23:13
Ahogy a #4-es mondja, egy sokoldalas szerződés van, van menekülőszó (nem az hogy jaj kérem ne), előre elgyakorolják a "pánikszót". Az ütések, verések valódiak, de nagyon erős a rájátszás (a könnyekért, könyörgő szemekért kapják a pénzt - ezt akarja a néző látni). Ha szakmai szemmel nézed akkor látod hogy a sérülések nem komolyan, fájdalmasak ugyan, de felszíni hámsérülések amikre esetenként még kicsit rá is sminkelnek.
2023. márc. 17. 00:38
6/25 A kérdező kommentje:
#5 én is hasonlóan látom, meg pl a legtöbb filmbe utómunkaval élénkebbre szinezik a nyomakat, ezért vagyok kíváncsi hogy akiket elvertek nekik valójában mennyire is fajhatott
#6 még utómunka sem kell annyira (bár állítanak a színegyensúlyon), egy kis sima arcpirosító púder, kis rúzs is csodákra képes egy jó sminkes kezében 😂
Fájni fáj, annál hitelesebb a rájátszás, de nem kibírhatatlan. Ha leállást kér a színész akkor jelzi és megállnak.
2023. márc. 17. 01:13
Arra ne varj hogy ilyen lanyok fognak ide irogatni.
Volt egy szeretom aki szerepelt es nem volt ra buszke
2023. márc. 17. 07:18
A TV-BEN mesélte el szereplő, hogy a verést a menekülőszóra se hagyták abba, berendezett orvosi szoba volt, ahol a felhasadt bőrt összevarrták. Hozzáteszem, aki odament, tudta mire számíthat, egyáltalán nem sajnálom őket!
2023. márc. 24. 05:52
#9 lófact nem hagyják abba az előre megbeszélt jelre! Nem akar a producer a rendőrségre járkálni. Alaposan körbebástyázza magát a szerződéssel, sőt a rutinosabb BDSM producerek a kamerába is belemondatják a tartalmának a lényegesebb részeit, hogy legyen +1 bizonyíték mindenféle kényszerítés nélkül tudta és vállalta a szereplő és megértette csak a menekülőszóra szakad meg a forgatás a jaj ne, kérem hagyja abba, segítség stb. szavakra nem.
2023. márc. 24. 23:05
Kapcsolódó kérdések: