Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok hányan dugtak már meg benneteket,és mennyit ismertek el? Hány évesek vagytok?
Figyelt kérdés
#Hányan dugtak
2023. márc. 15. 18:11
11/24 anonim válasza:
Ketten, elismerem mindkettőt.
24/N
12/24 anonim válasza:
50-60 pasi. Mondani kb.azt szoktam ha szőkőévente megkérdezik, hogy nem tudom, nem számolom, volt néhány.
13/24 anonim válasza:
Kb 50 pasi, elismerem az összeset.
14/24 anonim válasza:
Hármat szoktam mondani, ha kérdezik. A valós szám 20 körül van.
15/24 anonim válasza:
Eggyel, és ő a jelenlegi párom
22N
16/24 anonim válasza:
28 vagyok és a 9. pasimmal vagyok.
A 9-ből kettőt ha letagadni nem is szoktam, de nem fejtem ki a részleteket első exekre vonatkozó puhatolózó kérdésnél. A többi sima kapcsolat volt.
17/24 anonim válasza:
13 férfival szexeltem, nem szoktam letagadni egyiket sem, miért kellene?
33 vagyok.
18/24 anonim válasza:
23 évesen 5 partnerem volt eddig
19/24 anonim válasza:
25 vagyok, tegnap volt meg a 32. pasi, igaz őt csak lesz.ptam gyorsan
20/24 anonim válasza:
2 férfival voltam.Nem tagadom egyiket sem.
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!