Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok hányan dugtak már meg benneteket,és mennyit ismertek el? Hány évesek vagytok?
Figyelt kérdés
#Hányan dugtak
2023. márc. 15. 18:11
1/24 anonim válasza:
3 an és mindet titkolom :D
A koromat most inkább nem írom ki. Xd
2/24 A kérdező kommentje:
Miért nem?,Senki nem tudja ki vagy.
2023. márc. 15. 18:17
3/24 anonim válasza:
25 évesen eddig hárman. Sok? Szerintem nem.Mid a barátom volt aztán szakítottunk,van ilyen.Egyik megcsalt azért.
4/24 anonim válasza:
Ketten és kettőt ismerek el; nincs okom se az exemet, se a páromat letagadni.
25/N
5/24 A kérdező kommentje:
3 hát nem lehet mondani hogy könnyű vérű nő vagy.Ritka az ilyen
Szerintem büszkének kellene lenned
2023. márc. 15. 18:38
6/24 anonim válasza:
Szerintem nem én vagyok az átlag, 28 vagyok és egy emberrel szexeltem aki azóta a férjem :D
7/24 anonim válasza:
En leszek a negativ pelda ahogy latom.
28 vagyok, 11 pasival. Nem tagadok egyet sem, viszont egyet megbantam.
8/24 A kérdező kommentje:
7 miért lennél negatív példa az se olyan sok
2023. márc. 15. 19:04
9/24 anonim válasza:
32 vagyok és 3-al, az egyik a férjem, a másik az exem, a harmadik pedig egy 1 éjszakás a kettő közötti időszakból.
Egyiket sem tagadom.
10/24 anonim válasza:
42 évesen kereken 20-nál járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!