Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális, hogy a párom nem akar orálisan kielégíteni?
A párom 20 éves férfi, én 18 évesnő. A párkapcsolatunk, szexuális életünk kitűnő szinte... azzal az egy bökkenővel, hogy a párom nem szerete engem orálisan kielégíteni.
Én mindig megteszem neki,de o ezt nem viszonozza. Sosem csinálta még nekem.
Mikor megkérdeztem, hogy mi ennek az oka, 2 hónap múlva volt csak hajlandó válaszolni rá, addig nyúztam ezzel a kérdéssel, és azt felelte, hogy mivel még csak 4 hónapja vagyunk együtt, nem tudja, hogy milyen is részletesebben a személyesen higiéniám. Illetve, hogy nem tudja, hogy mennyi fiúval voltam, és nem akarja egy tömegnyomor helyre betenni a nyelvét. Ennek ellenére rendszeresen szeretkezik velem. És nem értem, hogy ez normális-e, vagy hogy másokkal is volt-e hasonló szituáció.
Pedig semmi gond nincs a tisztálkodásommal...
Miért elvárás ez?
Nekem nincsenek elvárásaim. Sosem vártam el egy nőtől sem, hogy bekapja. Az a baj, hogy neked ez ilyen kötelező dolog és ez frusztrál téged. Ráadásul erőszakosan húztad ki a pasiból a választ. Már ha egyáltalán az az igaz amit mondott. Naon fiatal vagy még, sokat kell tanulnod!
43F
Utolsó!
Lehetett volna a pasija kevésbé bunkóbb is.Például ha azt mondja hogy nem szereti csinálni..de erre benyőg egy ilyet..rohadtul undorító a válasza.
"Nem tudja mennyi pasival voltál" kicsit se kurvásitott le az az nem bizik benned
Nézz igazi férfit ne kisfiut!!!!
Elképzelhető, hogy nem szereti orálisan kényeztetni a lányt. Vagy béna benne. Vagy te lennél az első. Esetleg nagyon nem tudja, mit mondjon.
Ehelyett viszont bármi jobb lett volna.
Arra jó vagy, hogy szexeljen veled, ilyenkor nem számít a tömegnyomor.
Az sem zavarja, hogy te viszont orálisan kedves vagy hozzá.
Meg lehetett volna ezt értelmesen is fogalmazni. Nem minden férfi és nő szereti az orálist ha neki kell csinálnia.
Keress magadnak egy igazi férfit, ehelyett az okoskodó nagyképű kisfiú helyett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!