Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mi az ami izgatja a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi az ami izgatja a fantáziátok, de nem meritek felvállalni szinte senki előtt?

Figyelt kérdés
2023. márc. 14. 11:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%
Nekem is vannak vad dolgaim, és nem merem csak így leírni. :D
2023. márc. 14. 12:29
 12/19 A kérdező kommentje:
11: privátban le mered írni?
2023. márc. 14. 12:32
 13/19 anonim ***** válasza:
72%

Sosem fogom merni megcsinálni, és lehet, jobb is, de nagyon izgató elképzelni, hogy nyáron a dög melegben, otthon felveszek egy, a kelleténél jó két számmal nagyobb, combközépig vagy térdig érő ujjatlan felsőt, nagy kivágással a nyakánál és a hónaljánál, és semmi mást! Mire ajtót nyitnék, például a szerelőnek, már úgy izgulnék, hogy szinte átszúrnák a bimbóim az anyagot.

De tök ártatlanul viselkednék, csak egy kiscsaj, aki otthona kényelmében van, és fogalma nincs róla, hogy mindene kilátszik.

Aztán mezítláb (imádok mezítláb lenni idegenek előtt, már ettől tök meztelennek tudom érezni magam) tipegnék körülötte, hogy kér-e kávét, tudok-e segíteni, ilyesmi, és közben esetleg felpipiskednék valamiért a felső polcon és ahogy felhúzódna a ruci, kilátszana a popsim, nyilvánvalóvá téve, hogy bugyit is "elfelejtettem" felvenni.

Ha a hátára feküdne bütykölni valamit, mindent látna belőlem, és engem is meg akarna bütykölni.

Vagy segítenék fogni valamit, és ahogy előrehajolnék, a kivágások betekintést adnának a lányokra.

Szóval élvezném, hogy őrületbe kergetem, zavarba hozom, és azt se tudja, hova nézzen már. Valószínűleg a bokámon folynának a nedveim, mire végeznénk, és alig várnám, hogy távozzon és kényeztethessem magam arra gondolva, hogy miket művel velem a fejében, miközben gyorsan kiveri a kocsiban, hogy tudjon funkcionálni a nap hátralevő részében.

De még egyszer, ez egy fantázia! Nyilván, ha behergelnék valakit, aki megerőszakolna aztán megfojtana, mert láttam az arcát, az már nem izgatna ennyire.

23/L

2023. márc. 14. 15:50
 14/19 anonim válasza:
0%
Gyilkolás, rablás.
2023. márc. 14. 16:23
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
A barátom áthívhatná az egyik haverját, és ő is felpróbálhatna. A legjobb lenne, ha mindketten egyszerre. Eszméletlen szexuális kisugárzása van a srácnak. De nem hiszek a poligámiában, így ezt sosem fogom felhozni.
2023. márc. 14. 17:29
 16/19 anonim ***** válasza:
#15 és mi van ha a pasid ezzel ahaverjával beszéli ki, hogy "dejó lenne látni ahogy beleélvezel a csajomba és utána szétcsinálnám én, de nem merem felhozni neki mert mit szólna?"?? :D :D
2023. márc. 14. 17:42
 17/19 anonim ***** válasza:

16-os, akkor erre rábsztunk, de csak átvitt értelemben :D.

(Kizártnak tartom, hogy ez megtörtént volna :-)

2023. márc. 14. 18:23
 18/19 anonim ***** válasza:
Párom előtt nincs ilyen titkom. De marad fantázia :-) (én nem akarom!)
2023. márc. 14. 18:43
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Idős (60+) férfivel lefekudni. Én 19 éves lány vagyok. Csak fantázia, de annak erős.
2023. márc. 14. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!