Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok, akik első alkalommal idősebb, középkorú pasival akarnak lenni, hol keresnek ehhez megbízható partnert?
Figyelt kérdés
2023. márc. 13. 12:47
1/17 anonim válasza:
pl itt, velem történt már ilyen
2/17 anonim válasza:
Én tinderen próbáltam, de pár üzenetváltás után egyértelmű volt, hogy felesleges ott pazarolni az időmet. Másnak lehet több szerencséje lesz.
4/17 anonim válasza:
Nyári gyakorlaton ismertem meg egy idősebb pasit, én vele voltam pl.
5/17 anonim válasza:
Velem is ismerkedhetne egy csini lány! 50F
6/17 anonim válasza:
Érett pasit keresnek,nem Nivea szagú öregembert..
7/17 anonim válasza:
6. Érett vagyok mint a friss barack. Köllenék?
8/17 anonim válasza:
Nyilván 50+ évesen érett..Kösz de ne áltasd magad.Inkább váltsd meg a sírhelyet
9/17 anonim válasza:
#8. Bár nem én vagyok az ötös válaszoló,de azt kell hogy mondjam, majd váltsd meg te ennyi idősen a sírhelyet. Inkább imátkozzál,hogy megéld azt a kort,és talán rájösz,hogy az még bőven nem az élet vége. De az ilyeneknek csak javasolni tudom, hogy ne legyenek ennyi idősek!
10/17 anonim válasza:
a privátozók írjanak először magukról pár sort mielőtt vallatásnak vetnének alá.
1# voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!