Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihasználtam volna? Ez erőszak volt?
Nekem nem tűnik úgy, mintha kényszerítetted volna a leírásod alapján. Igaz, hogy győzködni kellett, de végül "önszántából" belement a dologba. Nem gondolnám, hogy úgy érezte, hogy az az egyetlen kiút abból a helyzetből, ha kiveri a farkad. Mondhatott volna egyértelmű nemet is, amit bármilyen jellegű győzködésed sem másíthatott volna meg.
Lelkiismeretfurdalást nem ér a dolog szerintem.
Nekem nem tűnik erőszaknak
Nem volt kötelező felmennie hozzád, bármikor elmehetett volna. Feltételezem nem indult meg az ajtó felé egyszer sem
Ráadásul már el is évült a dolog.
Ha valahogy javítani akarsz a dolgokon akkor kezd azzal hogy ezentúl sokkal jobban odafigyelsz a nőkre.
Sajnálom a storyt.
Igazából a legfontosabb a kárpótlás.
Amikor lopok nem avval teszem jóvá, hogy visszaadom.
Az csak az alap.
Hanem ha adsz is neki valamit az elvesztegetett pillanatokért , szenvedésért.
Hidd el, nekem is van bűnöm
Ajtóhoz nem ment. Akkor kezdtem el pl ölelgetni, amikor felállt kicsit később és a telefonjához odamenr hogy megnézze az időt meg vonatokat stb. Akkor mentem oda én is és ölelgettem hátulról meg győzködtem. Nem taperoltam mondjuk sehol, olyan helyen. Szimplán átkaroltam. Aztán ez ment egy ideig és valahogy utána mégis belement.
3 én is erre gondoltam, hogy meg akarom keresni, mert nagyon szerencsésen alakult az élet, és kárpótolni akarom valamilyen módon, vagy támogatni valamivel, ha tudom anyagilag. Nem volt túl tehetős lány, elég fura is volt, zűrös családból jött vagy háttérből. A keresztnevére emlékszem, meg hogy melyik városból utazott hozzám. Elkezdek nyomozni
3# vagyok jól teszed.
De ne eröltesd rá a bocsánat kérésed/kárpótlásod.
De legyél ott a kárpótlásoddal amikor szeretné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!