Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kihasználtam volna? Ez erőszak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihasználtam volna? Ez erőszak volt?

Figyelt kérdés
Ez egy nagyon régi történet, viszont kezd lelkiismeretfurdalásom lenni. Szerintem megérdemlem. De nem ez a lényeg. Szeretném tudni, hogy jól gondolom-e. Volt egy badoos csaj akivel dumálgattam, és ment a flörtölgetés, pucér képek ie egy idő után, és találkoztunk is, átjött iszogatni. Eléggé berúgtam. Amikor rámozdultam, közölte hogy lett egy barátnője. Aztán meglepett dumáltunk, de újrapróbálkoztam többször is, mert az alkohol előhozta a valódi énem sajnos. Fogdostam, megölelgettem és győzködtem legyen valami ha már itt van. Aztán végül belement nagy nehezen. Felmentünk az ágyba mondta vegyem elő és feküdjek le. Oldalról nekem háttal elkezdte nézni hogy megvárja amíg akcióba lendülök, de kicsit fura votl az egész, kellett pár perc. Próbáltam tapizni a fenekét de elhúzta a kezem, aztán csak a hátát simogattam nyomkodtam. Aztán felállt és nagyon nyögvenyelősen belekezdett de főleg csak kézzel. Igazából én fejeztem be és csak feküdt mellettem mert ahogy csinálta nem ment volna. Akkor nem bántam élveztem, nem tagadom. Nem láttam ebben anno semmi problémát, viszont egy pár hónapja ahogy elkezdtem a kezelésemre járni és a gyógyszereket szedni a mentális problémámra, elő is jött a lelkiismeretem, bár más dolgokban is, nem csak ebben, de ez mindegy. Szóval szerintem erőszakot követtem el, és undorodom már attól hogy 19 v 20 évesen képes voltam ilyesmire. Nem emlékszem a lány nevére sajnos, de nagyon szeretném megkeresni és valahogy kárpótolni. Vagy jelentsem fel magamat a rendőrségen? Több, mint fél évtizedes történet. Igazából önző a problémám és lelkiismeretfurdalásom most is, mert inkább attól félek, hogy valakivel az ismeretségi körömből egyszer találkozik, egy társaságba kerülünk valahogy, és elmondja az embereknek. Persze teljesen megérdemelném mondjuk. De igazából attól is félek hogy adott esetben milyen traumát okozhattam neki ezzel, tekintve hogy én is tudom milyen (bár másfajta) abúzus áldozata lenni, hosszú éveken keresztül ráadásul. Akkor persze még azt sem tudtam, hogy én bántalmazva voltam, akkor még azt gondoltam normális a nevelésem, de ez lényegtelen. Nyilván ezért nem gondoltam én sem, hogy ez nincs rendben. Gondolom. Nem tudom. De ahogy tárjuk fel az orvosommal hétről hétre hogy mi minden lehet vagy volt tulajdonképpen terror az életemben, jövök rá, hogy én is ilyen lettem, és én is, bár csak egyszer, követtem el egy borzasztó dolgot. A terapeutámnak sem meséltem még ezt el. Kedden ha megyek, akkor felhozom neki. Talán ezek lépések a helyes út felé. Eddig nem mertem, mert mit gondol majd, de szembe kell nézzek ezzel azt hiszem.
2023. márc. 12. 16:39
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem nem tűnik úgy, mintha kényszerítetted volna a leírásod alapján. Igaz, hogy győzködni kellett, de végül "önszántából" belement a dologba. Nem gondolnám, hogy úgy érezte, hogy az az egyetlen kiút abból a helyzetből, ha kiveri a farkad. Mondhatott volna egyértelmű nemet is, amit bármilyen jellegű győzködésed sem másíthatott volna meg.

Lelkiismeretfurdalást nem ér a dolog szerintem.

2023. márc. 12. 16:43
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem nem tűnik erőszaknak

Nem volt kötelező felmennie hozzád, bármikor elmehetett volna. Feltételezem nem indult meg az ajtó felé egyszer sem

Ráadásul már el is évült a dolog.

Ha valahogy javítani akarsz a dolgokon akkor kezd azzal hogy ezentúl sokkal jobban odafigyelsz a nőkre.

2023. márc. 12. 16:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Sajnálom a storyt.

Igazából a legfontosabb a kárpótlás.

Amikor lopok nem avval teszem jóvá, hogy visszaadom.

Az csak az alap.

Hanem ha adsz is neki valamit az elvesztegetett pillanatokért , szenvedésért.

Hidd el, nekem is van bűnöm

2023. márc. 12. 16:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Igazából amikor modnta barátnője van akkor mondta hogy nem szeretne semmit. Azt hiszem így volt. Nem egyértelműen írtam az előbb. Nagyon homályos már az emlékezetem erről, hogy pontosan mi és hogyan volt. Emlékszem, hogy győzködtem hogy maradjon stb stb és igazából nem szólt semmit. Így utólag úgy érzem, hogy félt nemet mondani talán, mert mostmár magamat látom benne, csak én az apám vagyok. Jó, ő semmi ilyrt nem csinált velem, és jóban vagyunk, csak nagyon nagyon szigorú volt, mindig üvöltött velem ha valami nem úgy volt ahogy kell, és igazából felidézve a gyerekkorom, sokmindent én is azért csináltam, és tűrtem csendben, mert nem mertem ellent mondani, hogy mikor durran el és hogyan. És lehet ő is ettől félt, hogy mivan ha most azt mondja hogy el akar menni, akkor én elkapom és valami durvábbat csinálok. Persze ez akkor sem jöhetett volna szóba, hogy na én most leteperjem, ilyet tudom nem csináltam volna. Meg mondta is, hogy lassan jön a vonat mennie kéne. Tehát nem echte erőszak, hanem inkább kikényszerítettem hogy belemenjen, úgy érzem, de én azt gondolom már, hogy ez sem igazi beleegyezés volt a részéről.
2023. márc. 12. 16:55
 5/8 A kérdező kommentje:

Ajtóhoz nem ment. Akkor kezdtem el pl ölelgetni, amikor felállt kicsit később és a telefonjához odamenr hogy megnézze az időt meg vonatokat stb. Akkor mentem oda én is és ölelgettem hátulról meg győzködtem. Nem taperoltam mondjuk sehol, olyan helyen. Szimplán átkaroltam. Aztán ez ment egy ideig és valahogy utána mégis belement.

3 én is erre gondoltam, hogy meg akarom keresni, mert nagyon szerencsésen alakult az élet, és kárpótolni akarom valamilyen módon, vagy támogatni valamivel, ha tudom anyagilag. Nem volt túl tehetős lány, elég fura is volt, zűrös családból jött vagy háttérből. A keresztnevére emlékszem, meg hogy melyik városból utazott hozzám. Elkezdek nyomozni

2023. márc. 12. 17:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Ugyanmár nagyon sérültnek kell lennie annak a lánynal is aki meg se próbál nemet mondani mert mi lesz ha.... Ennyi erővel a nők 80%a esett már át erőszakon. Pl velem is volt hogy többet kellett győzködni mégse fogom fel erőszaknak
2023. márc. 12. 17:07
 7/8 anonim ***** válasza:

3# vagyok jól teszed.

De ne eröltesd rá a bocsánat kérésed/kárpótlásod.

De legyél ott a kárpótlásoddal amikor szeretné.

2023. márc. 12. 17:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi. Lehet túlreagálom. Máskor n3m csináltam ilyet soha, és nem is fogok újra, mindenképpen figyelek, hogy egyértelmű legyen hogy akarja is.
2023. márc. 12. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!