Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! A magasságotok vagy a farok méretetek miatt aggódtok jobban?
Egyik miatt sem. El kell fogadni önmagad és máris sokkal inkább olyan kisugárzásod lesz, ami szimpatikusabbá fog tenni a nők szemében, mert a magabiztos, határozott aura sokkal többet ér a tapasztalataim szerint.
Mondom ezt úgy, hogy 1-2 centi híján nincs meg az "áhított" 180cm, de méretben viszont többször kaptam meg, hogy "túl nagy", de aztán mégis imádták, csak nem durr bele kell megközelíteni..
Elégedett vagyok mindkettővel...sőt túlságosan is.
Sajnos a hiedelemmel és a panaszkodásokkal ellentétben nem a legfontosabb a magasság.
Sajnos a jóképűségnek sokkal nagyobb az értéke.
189 vagyok de odaadnék bárkinek 7-8 cm-ert ha jóképű lehetnék.
Kérdező: mindegy mi van akkor. A nők 10x ennyi minden miatt feszülnek a külsejüket illetően, mit gondolsz miért van rajtuk 0-24 smink, pushup melltartó, fenékemelő szabású nadrág stb stb.. Ki van élezve a világ a nők piedesztálra állításában, így ők is görcsösen próbálnak megfelelni az egyre irreálisabb elvárásoknak, kapnak elég eszközt offline és online hogy sikerüljön nekik, hatalmas a verseny emiatt is köztük, és mindenki a lehetetlent várja el tőlünk lassan.
Vannak normális nők szerencsére, de a lényeg, hogy mi nem sminkelünk, azt adjuk ami van, sokkal kevésbé maszkírozzuk "tökéletesre" magunk a nőkhöz képest, mégis ők várnak el többet. :D
Azzal segítesz magadon, ha nem ezen feszülsz, hanem mint írtam fentebb, magadra fókuszálsz, mert akkor jól fogod érezni magad a bőrödben. Ha jól érzed magad a bőrödben jó kisugárzásod lesz és ők fognak kergetni téged, nem fordítva. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!