Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüzek örülnének ha szülők vagy barátok segítenének nekik valakit találni?
Szüleimtől meg tesómtól nem, havertól/baráttól inkább. Azért, mert szüleimnek és tesómnak tök más elképzelése van, nem is tudják milyen nők jönnek be nekem ténylegesen. Haverok/barátok régebben próbáltak segíteni, de nem jött össze úgy sem, mert az egyik csajnak bár tetszettem, de a legjobb barátnője lebeszélte rólam őt, ráadásul úgy, hogy hallottam mit mondott neki.
Volt egy másik ugyanilyen eset, ott is kb ugyanez volt. Az elején próbálkoztam a csajnál, nem nagyon érdeklődött így visszavonulót fújtam. Aztán meg haverok mindig mondták, mikor egy helyen voltunk, hogy xy csaj is itt van, menjünk már oda hozzájuk. Ennek a csajnak is volt egy barátnője, aki féltékeny is volt, manipulálta is. Pedig láttam rajta is ,hogy valójában lehetett volna közöttünk valami, csak ő lebeszélte rólam.
Szóval így az se jött össze sajnos.
22 vagyok
Az kéne még hogy szerezzenek nekem valakit. Kössz nem
Szülők részéről már fura lenne, de mindig vágytam egy ilyen (lány) barátra, aki sok embert ismer, és hobbiból összehoz párokat néha. Akinek csak az a gondja, hogy nem ismerkedik eleget, azon ez segíthet.
36F, nem vagyok szűz, de nem vagyok sokkal beljebb annál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!