Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szüzek örülnének ha szülők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüzek örülnének ha szülők vagy barátok segítenének nekik valakit találni?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is kérek írni. Ha E/3-ban van a szöveg valaki másról, akkor róla is leírhatjatok amit tudtok (kor, nem, meg hogy miért nem jár sikerrel)

2023. márc. 11. 20:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#7 nincs mit :D 28/f vagyok
2023. márc. 11. 21:15
 12/14 anonim ***** válasza:

Szüleimtől meg tesómtól nem, havertól/baráttól inkább. Azért, mert szüleimnek és tesómnak tök más elképzelése van, nem is tudják milyen nők jönnek be nekem ténylegesen. Haverok/barátok régebben próbáltak segíteni, de nem jött össze úgy sem, mert az egyik csajnak bár tetszettem, de a legjobb barátnője lebeszélte rólam őt, ráadásul úgy, hogy hallottam mit mondott neki.

Volt egy másik ugyanilyen eset, ott is kb ugyanez volt. Az elején próbálkoztam a csajnál, nem nagyon érdeklődött így visszavonulót fújtam. Aztán meg haverok mindig mondták, mikor egy helyen voltunk, hogy xy csaj is itt van, menjünk már oda hozzájuk. Ennek a csajnak is volt egy barátnője, aki féltékeny is volt, manipulálta is. Pedig láttam rajta is ,hogy valójában lehetett volna közöttünk valami, csak ő lebeszélte rólam.

Szóval így az se jött össze sajnos.

2023. márc. 11. 21:16
 13/14 anonim ***** válasza:

22 vagyok

Az kéne még hogy szerezzenek nekem valakit. Kössz nem

2023. márc. 15. 18:17
 14/14 anonim ***** válasza:

Szülők részéről már fura lenne, de mindig vágytam egy ilyen (lány) barátra, aki sok embert ismer, és hobbiból összehoz párokat néha. Akinek csak az a gondja, hogy nem ismerkedik eleget, azon ez segíthet.

36F, nem vagyok szűz, de nem vagyok sokkal beljebb annál.

2023. márc. 16. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!