Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szüzek örülnének ha szülők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüzek örülnének ha szülők vagy barátok segítenének nekik valakit találni?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is kérek írni. Ha E/3-ban van a szöveg valaki másról, akkor róla is leírhatjatok amit tudtok (kor, nem, meg hogy miért nem jár sikerrel)

2023. márc. 11. 20:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%
Miért kellene nekik segítség?Mindenki így kezdi,max. itt a gyk-n olyan nagy szám ez a sok kis ostobának.
2023. márc. 11. 20:49
 2/14 anonim ***** válasza:
91%

Amikor szűz pasi voltam akkor voltam annyira kiéhezett hogy nem utasítottam volna el ha apám szervez p.nát 😂 Utána már inkább sértőnek éreztem volna, hogy csajozni képtelennek néz.

A lányok viszont kifejezetten az életükbe történő beleszólásnak vennék ha a szülő rá akarna tukmálni valakit.

2023. márc. 11. 20:49
 3/14 A kérdező kommentje:

Korotokat is leirhatjátok ám.

1-es, azért kéne segitség mert ez egy szükséglet, és ráhúzódik az ember agyára (frusztráció, paranoia, stressz), testére (szomatizációk, kövérség, szerhasználat), életéte ha teljesen kieléguletlen marad felnőtt korban is.

2023. márc. 11. 20:55
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Marok marcsa mindig ott van.Amúgy meg hiába nem leszel szűz,ha béna leszel az ágyban.Reszelni mindenki tud.
2023. márc. 11. 20:58
 5/14 A kérdező kommentje:
Persze, van aki béna marad. Marcsa viszont csak a fizikai síkon létrejövő érzetet képes pótolni, a szexualitás viszont ennél komplexebb.
2023. márc. 11. 21:01
 6/14 anonim ***** válasza:
87%
Én nem szűzként is örülök ha anyàm szervez nekem egy puncit.
2023. márc. 11. 21:05
 7/14 A kérdező kommentje:
Na, egy őszinte ember. Köszi 6-os
2023. márc. 11. 21:06
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy sokan közülük fellélegeznének.

Talán nekem is könnyebb lett volna, bár enyhén megalázó is.

2023. márc. 11. 21:06
 9/14 A kérdező kommentje:
8, kort és nemet is írnál kérlek? Miért lett volna megalázó? Nyilván megkérdezte volna hogy tetszik-e az a pasi (a Géza, aki keresztapádnál szerelte a villanyt), és hogy mit szólnál hozzá ha randira hívna
2023. márc. 11. 21:10
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

32 vagyok és férfi

Hidd el az azért megalázó, ha anyád próbál beszervezni neked egy csajt, mert magadtól nem megy.

2023. márc. 11. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!