Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Maradtatok már azért a barátot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradtatok már azért a barátotokkal, mert nagy volt a mérete? Mekkora volt? Hosszúság, vastagság?

Figyelt kérdés
Létezik a varázsf@sz kifejezés? Már sokat hallottam nőktől, hogy van olyan hogy elmúlt a szerelem, de a méretek miatt nagyon jó a szex az illetővel. Ha volt ilyen, mik ezek a méretek? Hölgyeket kérdezek, nem meleg csávókat, köszi.

#Varazsfarok
2023. márc. 10. 07:01
 1/10 anonim ***** válasza:
87%

Olyan volt, hogy jó volt a szex, és a szakítás után még összejártunk élvezkedni. De nem azért, mert nagy volt a farka. Sőt…

Nálam a nagy farok kizáró ok. Neki ha jól emlékszem olyan 15-16 centi volt, és ha igazán be voltunk gerjedve, és kicsit nem figyeltünk oda, akkor már az ő mérete is fájdalmat okozott

2023. márc. 10. 07:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, miér hiszik azt a pasik, hogy minden nőnek akkora a puncija mint egy hangár...
2023. márc. 10. 07:22
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Ezaz mutasd meg! Amúgy a jó szex az alap, aztán ha azt akarod hallani mekkora a farkad szex közben, a nő úgyis ráérez és majd mondja, de csak ha jó a szex és el tud menni tőled
2023. márc. 10. 07:54
 4/10 anonim ***** válasza:
94%

A szerelem mindig elmúlik nem arra kell alapozni egy kapcsolatot hanem mélyebb dolgokra.

Csak a farka miatt nem maradnék senkivel

2023. márc. 10. 08:02
 5/10 anonim ***** válasza:
86%
Én is a mélyebb dolgokban hiszek: szopás, nyalás, orgiák stb.
2023. márc. 10. 08:19
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Az első komoly kapcsolatomban a srácnak óriási farka volt. 21 cm, és vastag is. Az első együttléthez kellett vennünk síkosítót, mert anélkül nem ment, pedig évek óta nem voltam szűz. Nem maradtam vele a farka miatt. Igazából nem is vele volt a legjobb. Hanem a 16 centissel.
2023. márc. 10. 08:38
 7/10 anonim ***** válasza:
20%

Igen, az én Józsimnak akkora van mint egy nagy pityóka. Csak kiveszi a napi szántás után az összeizzadt gatyájából és már egyből nedvesedek

Erzsó/70

2023. márc. 10. 08:39
 8/10 anonim ***** válasza:
88%

Nem lehet azt megérteni hogy nem a nagy fax a lényeg.

Sokall fontosabb az ember és az hogy tudja használni a fütyit.

Miért nem szexelsz és akkor lehet te is megtudod.

2023. márc. 10. 09:28
 9/10 anonim ***** válasza:
88%

Barátnőmmel 3 évig voltunk együtt, majd a szakítás után maradt a barátság, és még vagy 8 éven át baráti alapon rendszeresen szexeltünk.

A méretem egyáltalán nem nagy. Sőt az átlag aljánál vagyok a 12 centimmel.

2023. márc. 10. 09:44
 10/10 anonim ***** válasza:

2es

Talán a tapasztalat? 15/4 méretemmel jópár nőm volt már, a legtöbb mikor nagyon felizgult, olyan volt, mintha egy nagy lyukba lógattak volna bele.

2023. márc. 10. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!