Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helles/burnös vastagságú, hosszúságú farok nem túl vastag?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel legalább fél óra előjáték kell és utána is vagy 5-10 perc, amíg teljesen becsúszik úgy hogy már nem kell annyira vigyázni.2023. márc. 9. 22:55
A kérdező szavazást indított:
Beférne, szeretem
Feszít, túl vastag
Nem próbáltam, de érdekel milyen
Bekapnám, de punciba sok lenne
17 szavazat
1/7 anonim válasza:
Hát ja, elég vastag, szóval tanuld meg használni! Az előjáték még normál vastagságnál sem "lespórolható".
Egyébként mire fel a szavazás ha amúgy van csajod? :o
2/7 A kérdező kommentje:
Mert volt egy kis vitánk és mondta, hogy túl vastag és néha nincs türelme, hogy ennyit "szórakozzunk" mielőtt berakhatom. Aztán gondoltam rákérdezek, hogy ez tényleg olyan nagy gond-e, hogy ilyen vastag, vagy csak ez ilyen átmeneti dili nála.
2023. márc. 9. 23:05
3/7 anonim válasza:
#2 akkor nem átmeneti dili, ez van. Néha a túl vastag átok - ha nem passzol a partneredhez - más meg örül neki. Mindenesetre a beszólása arra vall nem vagytok teljesen egy hullámhosszon az ágyban.
4/7 anonim válasza:
Én síkosítót használok, függetlenül az előjáték hosszától, nekem is jobb ha nem tapad meg. Szintén vastag és hosszú méret. Szerintem ez akkora felelősséget kíván, volt mikor szenvedés volt a szex hogy végig figyelmet igényelt én nem tudtam élvezni..
5/7 anonim válasza:
Hogy én miért nem futottam bele soha ilyen méretű pasikba? 😅
6/7 anonim válasza:
Nem nagyon hiszem h van olyan vastag farok mint egy helles doboz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!