Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nőként sok egyéjszakás kapcsolatom volt, érdemes letagadni ha komoly kapcsit találok?
Figyelt kérdés
Főleg insta,tinder,facebook randik voltak ezek.2023. márc. 9. 23:45
11/14 anonim válasza:
Tulajdonképpen semmi köze a pasinak, hogy hány egyéjszakásod volt. Bár nálam egy kifejezetten előnyös lenne mert ez azt jelenti , hogy szereted a szexet. Miért írom ezt? A barátnőmnek nagyon kevés pasija volt annak ellenére, hogy nagyon csinos. Sőt volt olyan , hogy éveken keresztül senki. Persze később kiderült ,hogy az elődömmel azért szakítottak mert a barátnőm vele (sem) akart szexelni. Szerintem megjátszotta ,hogy akarja sz első időkben. Az ilyen "szent-szűz" lányoktól minden pasitársamat óvom (kivéve ha nem impotens vagy aszexuális az illető). Bár a hűségében nem kell kételkednek nem fog megcsalni de veled sem fog szexelni mert neki ahogy mondja az e "felesleges nyűg". Az én előző barátnőmnek sok pasija volt, sok egyéjszakás kalandja. Vele egészen más volt mint a mostanival. Volt szex. Engem már az sem érdekelne ha három másik szeretője lenne de velem is szexelne. Szóval magam részéről aki előadná a nagy szűz Máriát az első randikor már hagynám is ott a pélóba.
12/14 anonim válasza:
Jajah ha valaki nagyon szeret b@szni az örülni fog neki
13/14 anonim válasza:
Úgyis bukás lesz a vége a komoly "kapcsid"-nak, mivel ilyen a személyiséged.
14/14 anonim válasza:
5!
Nincs múltja minden felnőtt embernek. Akinek van, annak sem mindegy milyen. A leendő párjának meg igenis köze van hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!