Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban hölgyektől kérdezném: miért viszolyogtok annyira a femdom / dominás szerepjátékoktól?
Figyelt kérdés
Eddigi kapcsolataimban egyik párom se akart ilyenbe belevágni.2023. márc. 9. 21:18
2/13 anonim válasza:
Bár nem vagyok lány, de a válasz meglepően egyszerű lehet: mert nem dominánsak.
3/13 anonim válasza:
Oda-vissza hidegen hagy ez a szubdom téma, egyik sem vagyok. Ez az egész megjátszás amit ez igényel, meg az alá fölé rendeltség. Egyszerűen élvezem a szexet, ösztönösen, ilyen sallangok nélkül.
4/13 anonim válasza:
Mert a legtöbb nő nem jó dom. 🥲
Én sem tudnék hiteles és jó dom lenni, szeretek játékos és akaratos sub lenni. Szeretem ha a párom irányít, ő a férfi. ❤️
5/13 anonim válasza:
Én nem viszolygok tőle. Szimplán azért nem érdekel, mert számomra egy szub pasi nem férfi. Én meg a férfiakra bukom.
6/13 anonim válasza:
Attól függne, miről van szó. De alapvetően a nők többsége nem domináns, ez van.
N
7/13 anonim válasza:
Gondolatban izgat a dolog, de élőben meg olyan béna vagyok, meg nem is tudnék irányítani. Nem tudom, valahogy nekem jobban esik ha pasim uralkodik felettem, még akkor is ha kikötözve elfenekel, ami nem mindig kellemes.
8/13 anonim válasza:
Mert szub vagyok. Számomra egy ledominálható hím, nem férfi 🤷🏽♀️
9/13 anonim válasza:
A nők többsége nem domináns, nem viszolyognak, csak ilyenek.
Én szeretem, de pl a nonstop kapcsolatban nem biztos hogy jó lenne
10/13 anonim válasza:
Kitakaríttatok, ebédet készíttetek, vagy küldhet is, az is jó, mert úgysem ülhet velem egy asztalhoz, úgyhogy én nem viszolygok tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!