Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akad ezen ki?
Szóval az van hogy a párom (30n) lebetegedett. Hétfőn láza is volt, nem ment dolgozni. Tegnap hazajöttem, megcsináltam a vacsit. majd miután ettünk, elküldtem aludni, mert ramatyul nézett ki.
Egy óra múlva rám nyitott maszturbálás közbe. És azóta totál ki van akadva rám. Mindenféle szemétnek elmond, hogy én nem szeretem őt, meg hogy ez milyen megalázó neki.
Nem jogos a dolog. De ne vedd fel. Elvégre beteg, a ciklusa is ki tudja hol van (hu ezért de le leszek támadva, de akkor is bele szolhat), millio oka lehet. Vond meg a vállad és menj tovább. Ha továbbra is oldja, elmondod, hogy kivántad ot, de beteg volt és azt akartad meggyogyuljon, de egyszeruen nem tudtad ot kiverni a fejedbol, hogy rá csináltad. Es fejezd be, lesz még tovább kis puffogás, de majd megnyugszik. Csak ismételd tovább amit egyszer elmondtál.
B verzio, ha mindig ilyen, nonstop, mindenen, akkor tényleg egy kis hisztikét választottál.
Vissza A: ha csak néha ilyen, ertjuk a noket és szeretjuk. Es elfogadjuk ezt is veluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!