Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jogosan akad ezen ki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akad ezen ki?

Figyelt kérdés

Szóval az van hogy a párom (30n) lebetegedett. Hétfőn láza is volt, nem ment dolgozni. Tegnap hazajöttem, megcsináltam a vacsit. majd miután ettünk, elküldtem aludni, mert ramatyul nézett ki.

Egy óra múlva rám nyitott maszturbálás közbe. És azóta totál ki van akadva rám. Mindenféle szemétnek elmond, hogy én nem szeretem őt, meg hogy ez milyen megalázó neki.

2023. márc. 8. 07:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%

Nem jogos a dolog. De ne vedd fel. Elvégre beteg, a ciklusa is ki tudja hol van (hu ezért de le leszek támadva, de akkor is bele szolhat), millio oka lehet. Vond meg a vállad és menj tovább. Ha továbbra is oldja, elmondod, hogy kivántad ot, de beteg volt és azt akartad meggyogyuljon, de egyszeruen nem tudtad ot kiverni a fejedbol, hogy rá csináltad. Es fejezd be, lesz még tovább kis puffogás, de majd megnyugszik. Csak ismételd tovább amit egyszer elmondtál.

B verzio, ha mindig ilyen, nonstop, mindenen, akkor tényleg egy kis hisztikét választottál.

Vissza A: ha csak néha ilyen, ertjuk a noket és szeretjuk. Es elfogadjuk ezt is veluk.

2023. márc. 8. 10:39
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de fedélzeti problémás a nő...
2023. márc. 8. 13:43
 13/18 anonim ***** válasza:
Abszolút nem tartom jogosnak, de valóban lehet, hogy csak a betegség mondatta vele. Remélhetőleg észhez tér, és bocsánatot kér. Azt azért illene.
2023. márc. 8. 21:18
 14/18 anonim ***** válasza:
Hol csináltad? Én azért ilyenkor bezárkóznék a fürdőbe.
2023. márc. 9. 11:40
 15/18 A kérdező kommentje:
14. A saját lakásomban minek kellene rejtőzködnöm?
2023. márc. 9. 11:57
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
A csaj valami valláskárosult, hogy az önkielégítésen problémázik ?
2023. márc. 10. 01:16
 17/18 A kérdező kommentje:
16. Nem az. És eddig az se tűnt fel hogy őnbizslomhiányos lenne. Mindenáron azt magyarázza hogy ez neki menyire sértő. Fogalmam nincs már mit kezdjek vele. Lehet tényleg el kéne hogyni. 😖
2023. márc. 10. 06:59
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már, légy férfi és szard le. VOnd meg a vállad, puffog pár orát, pár napot, de te ne hagyd magad jobban belehuzni már. Ha szereted és minden más jol mukodik koztetek, ne egy ilyen kis hulyeségen szakítsatok már. Hagyd hogy maga tegye rendben ezt onmagában és kész. Menj haza, segíts kitakarítani, menj el munkába, vidd el setálni, menj ki haverokkal. Nos el lesz felejtve. Mit rágodsz a hulyeségen. Más hulyeségén. Nem kell mindne noi szarságot felvenni. Elmondtad neki a tutit, kedvesen, ismeteld el, de tobbet már nem kell tenned. Mond el ugyan azt a mondatot mégegyszer. De tobb energiát te már ne tégy ebbe. Elvégre szivbol cselekedtel felé.
2023. márc. 10. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!