Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha én kinyalom a párom ő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én kinyalom a párom ő miért nem nyeli le a spermám?

Figyelt kérdés
Én is belefetyelek egy csomó puncinedvet, akkor ő miért köpi ki a fehérjét? Elég illuzióromboló...

2023. márc. 6. 22:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
63%

Ennek van egy olyan tulajdonsága, ami fontos sok embernek. Ha lenyeli örömmel, akkor az az jelenti, hogy teljesen elfogadja a másikat mindenével együtt.

Ha nem, akkor arra gondolnak sokan, hogy hmm nem fogad el engem teljesen. Valami gondja van vele, stb.

De ezt felnőtt módjára le lehet kommunikálni és kell is hogy mi miért van.

Ha neked ez fontos, akkor kérdezd meg miért nem. Beszéld meg vele, biztosan van oka rá, vagy tudtok közös nevezőre jutni.

2023. márc. 7. 00:03
 12/17 anonim ***** válasza:
52%
11-es! Ez aztán a nagy sumák szöveg! A nagy elfogadás mindennel együtt ha beleélvezhet a nöbe minden védekezés nélkül. Az elfogadás. A szájba üritett sperma sorsa ugyanaz akkor is ha kiköpi, akkor is ha lenyeli. Élvezetben sem lesz semmi különbség. Csak idiota himsoviniszták szövege!
2023. márc. 7. 00:40
 13/17 anonim ***** válasza:
61%

Egy-egy nappal rövidebb lesz az életed, ha nem nyeli le?

Ha nem nyeli le, nem élvezel el?

Te csak azért nyalod őt, mert ellenszolgáltatást vársz, nem pedig azért, hogy ő élvezze a veled töltött időt?

A szex akkor jó, ha mindkét fél számára minden jó. Nem erőltethetsz rá a másikra olyat, amit nem akar.

Az az illúzióromboló, hogy ekkora gyökerek nőhöz jutnak…

2023. márc. 7. 00:46
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom mert nem szereti az ízét. Mondjuk szerintem egyszerűbb lenyelni mint össze-vissza köpködni (kevesebb ideig is marad az íze a szádban), de az ő dolga. Te vagy elfogadod, vagy keresel másik párt ha ez a legkardinálisabb kérdés neked a szexben.
2023. márc. 7. 01:38
 15/17 anonim ***** válasza:
25%
A melegek közül miért nyeli le mindegyik? Számukra is olyan az íze, mintha nő nyelné le.
2023. márc. 7. 07:38
 16/17 anonim ***** válasza:
81%

Egyszerűen csak azért, mert nem szeret. Ez van. Bocsika!

[link]

N

2023. márc. 7. 16:48
 17/17 anonim ***** válasza:
77%
Nekem seggből is lenyeli. Az ilyen balfékek nevelik ki azt a rengeteg nyápic p.csát akik lóf.t sem tesznek meg a férfinek MERT ELNÉZED NEKI!
2023. márc. 9. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!