Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt már olyan, hogy egymásután több férfi élvezett a puncitokba?
Figyelt kérdés
Lányok volt már olyan, hogy egymásután több férfi élvezett a puncitokba?
Milyen érzés volt?
Hány férfi élvezett el bennetek? Hány évesek voltatok amikor történt?
Élménybeszámoló is jöhet!
2023. márc. 6. 19:34
31/47 anonim válasza:
Úgyis, hogy ha papírja lenne mindenkinek arról, hogy nem nemibeteg?
32/47 anonim válasza:
Még nem volt alkalmam, de egy tocsogó puncit megdugnék szivesen . Persze csakis megbizható társaságban .
33/47 anonim válasza:
Ha mindenki std szűrésen volt és negatív, akkor én benne lennék egy ilyen buliban.
30F Bp
35/47 Pár8792 válasza:
Volt részem benne
Sok volt és mikor felálltam a combon folyt le
37/47 anonim válasza:
#35..ez engem nagyon tudna izgatni..
38/47 anonim válasza:
Nem volt ilyen, nem is próbálnám ki, maximum azt, hogy többen megdugnak egymás után óvszerben.
39/47 A kérdező kommentje:
#38 köszi a választ! Leírnád, hogy miért nem próbálnád ki? és
Hogy ha többen megdugnának egymásután óvszerben abban mi az amit leginkább élveznél? Vagy mi az amire vágysz?
2023. aug. 13. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!