Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt már olyan, hogy egymásután több férfi élvezett a puncitokba?
Figyelt kérdés
Lányok volt már olyan, hogy egymásután több férfi élvezett a puncitokba?
Milyen érzés volt?
Hány férfi élvezett el bennetek? Hány évesek voltatok amikor történt?
Élménybeszámoló is jöhet!
2023. márc. 6. 19:34
11/47 anonim válasza:
Persze engem le pontoztak a kis csirák :D Jó nemi betegséget kívánok az ilyen kis nőktől nektek!
12/47 anonim válasza:
STD szűrés után én benne lennék .:)
13/47 anonim válasza:
Öt pasi vol. Többször előfordult.
14/47 anonim válasza:
Érdekes lehet többedmagammal beleélvezni egy nőbe.
16/47 A kérdező kommentje:
#13 és milyen érzés volt neked?
2023. márc. 26. 15:57
17/47 anonim válasza:
Ebben mi a bu.is? :D Inkább buli :D
18/47 anonim válasza:
ma 16:54 Szerinted egyszerre elveznek bele?? 1 elmegy a nunciusában és jön a következő gyászhuszár. Szerinted a másik pasi spermája nem ér hozzad? ahh egy cseppet se homis.
19/47 anonim válasza:
Mindenki magából indul ki. Nekem nem az.
20/47 anonim válasza:
Nekem még csak arra lett volna lehetőségem, hogy egy csajra ketten ráélvezzünk, de teljesen elment a kedvem miután a másik pasi ráélvezett. Szerintem is langyi egymás spermájában kamatyolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!