Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek bejön, ha a csaj szopás közben benyúl az ánuszotokba?
Már húznám is a gyűrűt az ujjára!
Az tök jó ha kérem és megteszi, de ha eleve magától, kérdés nélkül, az a legjobb.
A válaszok alapján úgy tűnik, a többségnek bejön vagy bejönne ez a dolog. Nem akarok statisztikai adatokat levezetni ebből, de azért megnyugtató, hogy inkább igen, mint nem. Bocsi, hogy ilyen "perverz" vagyok, tényleg az lenne a cél vele, hogy óriási orgazmusa legyen az adott férfinak. És teszem hozzá, mindig is izgatta a fantáziámat ez a dolog.
21-es, irtó cuki vagy :)))) <3
26 és 27 - hát kérjétek meg őket. Nyilván nálam van valami fordítva bekötve, hogy kifejezetten érdekel és csinálnám kérés nélkül is, de ez más, látjátok, én meg attól félek, hogy pont olyanba futok bele, akinél ez szóba sem jhet, aztán oda a hangulat. Tán még meg is sértődik vagy otthagy a francba.
Szóval kérjétek meg a nőket, ez nem b.uzis, oké!? Talán egyszerűen csak nem merik, mert azt hiszik, nem szabad.
Kedves kérdező nő,Hölgy,én szingli pasiként ilyen dologra biztos nem küldenélek el a francba,sőt...
Nagyon tudnám élvezni,ahogy így,s ilyet csinálnál pl nekem,velem!!!
Jó lenne Veled privibe beszélgetni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!