Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Nektek bejön ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek bejön ha egy srác toner töltéssel foglalkozik?

Figyelt kérdés

2023. febr. 22. 21:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%

Elárulnád minek töltögetsz Tonert, mikor a nagykereskedelmi ára az utángyártott (egyébként teljesen jól működő tonereknek) körülbelül 1000-1800 Ft között mozog?

Mármint ezzel kb olyat mondtál, mintha azzal foglalkoznál, hogy CD és DVD lemezeket írsz. Kicsit múlt évtizedbéli tevékenység.

2023. febr. 22. 22:00
 2/13 A kérdező kommentje:
Miért kell mindig bántani a másikat?
2023. febr. 22. 22:03
 3/13 anonim ***** válasza:
64%
Mi a picsa az a toner töltés?
2023. febr. 22. 22:06
 4/13 anonim ***** válasza:
85%

Annó a 2000-2008-as években amikor még ment a CD és a DVD akkor volt divatos, hogy festékporral töltötték újra olcsón a nyomtatóba való toner kazettát, hogy ne kelljen jó drágán megvenni az eredeti kellékanyagot. De ennek a piacát megölte a Kínai utángyártott termék ami filléres tétel. Egy eredeti Toner mondjuk 22.000 Ft egy utángyártott Toner mondjuk 2000-5000 Ft.. ennek már nincs piaca, a kérdező pedig vagy vicces akar lenni vagy csak hülye.

2023. febr. 22. 22:09
 5/13 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem. Ha tonernek nevezzük a vaginát, akkor biztos bejön.
2023. febr. 22. 22:10
 6/13 anonim ***** válasza:
20%
Aztak@rva szerintem kevés ennél nőtaszítobb dolog van ha valaki így kezdi. Szerintem mélyen titkold ez el ha kérdezi vállalkozol kész vagy nem tom de ilyen dumával nő elé ne álj, fölleg ne kezdj bele a részletek mesélésébe mert azonnal megindul a menopauza náluk...
2023. febr. 22. 22:13
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem,nem jön be
2023. febr. 22. 22:20
 8/13 anonim ***** válasza:
64%
Ez kb annyira szexis foglalkozás a részedről mintha kukáiból szednéd elő a dekkeket hogy a dohányt kimorzsolva új cigit tölts belőlük
2023. febr. 22. 22:23
 9/13 anonim ***** válasza:
Ja annyira mint a CNC esztergályosok amire pár napja kérdeztél rá 😂
2023. febr. 22. 23:58
 10/13 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne, mert bár nem munkaként, de én is ujratöltöttem pár tonert az elmult években. Szóval ha ez bejönne a csajoknak az nagyon jó lenne. És persze tudni kéne, mennyire számít a tonerek szine, mert idáig egy kivételel, csak feketefehér nyomtató tonerét töltöttem.
2023. febr. 23. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!