Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fiút választanád?
1., Aki helyes, nagydumás, csajozós típus és sikeres a lányoknál?
2., Aki átlagos, csendes, jólelkű, megbízható, de nem túl sikeres a lányoknál?
Jajj baszki, mert a férfiak kit választanak?
1. A jószívű, házias, békés, diplomás nőt, aki a gyerekvállalásig mutat érdeklődést a szex iránt, és 100 kiló
2. A dögös, ámde lusta, buta és hisztis ringyót, aki istenien szop, átéléssel, szívesen, orgazmussal kefél és 22-es a BMI-je?
#5 hát a 100 kilót leszámítva, komoly kapcsolatra csak az 1.
A második csak szexre jó kategória és sokan ki is fogják használni.
Huh. Ekkora feminista ostobaságot kisebbségi komplexussal és szexista ideológiákkal tele régen nem olvastam. Ha újraolvasod talán észreveszed hogy senki sem akar 100kg-os nővel együtt lenni. Sem a biszex sem a transz sem a queer sem pedig egy leszbikus. Éppen ezért egyik férfi sem...ez tipikus esete annak amikor férfit akarsz alázni és visszafelé sül el...azaz igazi backfire.
#7 Ezt nem tudom, hogy kinek írod, mivel magam is férfi vagyok, férfiakat alázni sem szoktam, a feminizmus újhullámos áramlataitól pedig elég messze vagyok.
Az eredeti kérdésre reflektáltam. A nők nem fognak egy balfék pasival összejönni, hiába aranyos és jófiú - kizárólag akkor, ha nincs más választás, vagy ha a menőbb csávók már ronggyá kúrták és kellően megtaposták lelkileg. A férfiak nem fogják egy bányarémre feltenni az életüket, akármilyen házias, művelt vagy aranyos; max akkor, ha nincs más választás, és keresnek mellette kibúvókat a szexuális vágyak kiélésére.
Ha elfogadod, hogy senki - sem nő, sem férfi - nem akar önszántából nem vonzó emberekkel lenni, akkor igazából nincs is min vitatkoznunk.
Szélsőséges esetek felsorakoztatásán kívül semmi újat nem írtál csak két olyan archetipust akit alapesetben normális férfi nem választ. Egyiket sem. De tényleg nincs vitatéma hiszen részben és adott pontok töredékeiben egyetértünk. Minimális ez a keresztmetszet de kinek a pap kinek a paplan kinek meg a ministránsfiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!