Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is jobban élvezi a szexet/masztit, ha pisilnie kell?
Figyelt kérdés
Én igen. Sokkal jobb úgy. Amúgy lány vagyok. Fiúknál/más lányoknál is van ilyen?2023. márc. 4. 15:24
11/15 erogeen válasza:
Én fiúként nagyon szeretem, ha pisilnem kell. Olyankor 100- szor nagyobbat lehet élvezni. De sokszor tartogatom a végsőkig.
Nagyon érdekel, hogy lányoknál hogy van ez. Mit éreznek, ha pisilniük kell és hogy függ össze az orgazmussal.
Nálam az erős pisiinger és az elélvezés másodpercei együtt rendkívül jó érzést adnak. F
14/15 anonim válasza:
Én igen,szingli pasiként,de persze egy ilyen,masztizó,pisilő lányt,nőt szivesen nézegetnék,kényeztetnék...
15/15 anonim válasza:
Én sokkal jobban élvezem ha pisilnem kell közben. L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!