Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az lehetséges, hogy a félre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az lehetséges, hogy a félre kacsintó feleség szeretőjének kisebb van, mint a férjének?

Figyelt kérdés
Olvastam ilyet, de úgy vagyok vele, mint a yetivel: akár létezhet, de kissé furcsa lenne.😄
2023. márc. 2. 15:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
85%
Hiába nagyobb a férjnek ha nem tudja használni, vagy csak nagyon ritkán!
2023. márc. 2. 15:29
 12/24 anonim ***** válasza:
90%
Egy szexuális élmény mértéke nagyon sok dologtól függ, ebből a pénisz mérete csak egy a százból.
2023. márc. 2. 15:36
 13/24 anonim ***** válasza:
47%
Nekem van ismerősöm, a felesége jópár éve elhagyta, elmondta hogy az egyik ok az hogy kicsi a méret
2023. márc. 2. 15:37
 14/24 anonim ***** válasza:
47%
Nekem is van ilyen ismerősöm. Beszéltem az ex barátnőjével, állítólag többek közt azért is szakított mert csak 15 centis volt neki.
2023. márc. 2. 15:40
 15/24 anonim ***** válasza:
86%
Nagyon sok oka lehet annak ha valaki félrelép. Az én példámból kiindulva a szeretőmé volt a kisebb.
2023. márc. 2. 15:42
 16/24 A kérdező kommentje:

Várj, most nem ilyen szomorú, Bambi-féle szituk vannak terítéken, #13, hanem az elsőre...na jó, másodjára sem teljesen érthető Lynch-szerű szürreális szituációk.

De azért kösz a választ!

2023. márc. 2. 15:43
 17/24 anonim ***** válasza:
91%
Lehet, nem tudom. Velem azért jár össze egy 2 gyerekes anyuka, mert nekem nagyobb van, mint a férjének. Illetve a szex az megtörtént nyilván, de azért jár vissza, mert pont jó neki az enyém. Nem is olyan nagy amúgy, 18-19 centi kb, be se megy neki teljesen.
2023. márc. 2. 16:16
 18/24 anonim ***** válasza:
91%
Ha ilyne kérdést teszel fel, akkor szinte biztos, hogy nem azért csalnak meg, mert másnak nagyobb a farka:D
2023. márc. 2. 16:35
 19/24 anonim ***** válasza:
96%
Én vettem részt hármas szexben, utána én lettem a nő szeretője, konkrétan jó 5 centivel rövidebb farokkal. A férje egylövetű volt, és gyorstüzelő, emellett azt gondolta, hogy a 20 centi az autómatikusan jó szeretővé teszi. Mivel velem csalta a fèrjét, ezért biztosan tudom, hogy a méret nem minden.
2023. márc. 2. 16:49
 20/24 anonim ***** válasza:
92%
Lehet hogy kisebb, de keményebb, vagy ujjazásban profi, vagy egyszerűen csak kedvesebb.
2023. márc. 2. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!