Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha félek az orális szextől?
Még sosem csináltam egy fiúnak sem, a mostani barátomnak viszont szeretném. Tudom hogy jól esne neki de mégis félek, ugyanis a barátnőimtől elég sok rosszat hallok erről. Többen is mondták közülük hogy öklendeztek meg ilyenek mivel a elvileg ha a fiúk nagyon élvezik vagy közel járnak a végéhez akkor nagyon lökdösik a csipőjüket és nem figyelnek arra hogy milyen mélyre megy a nemi szervük. Tudom hogy szeret a barátom és szándékosan nem csinálna ilyet de mi van ha a nagy hévben én is így járok és öklendezni meg fulladozni kezdek? Hogyan lehetne ezt kiküszöbölni? Vagy a barátnőim túloznak és általában nincs ilyen mert a férfiak igenis figyelnek arra hogy ne okozzanak fájdalmat a másiknak? Hogy működik ez?
(Bocsánat ha hülye kérdés de tényleg nem csináltam még hasonlót és nem tudom hogy működik ez)
Ahogy előttem is mondták, fognod kell a kezeddel a farkát és akkor nem tudja túl mélyre tolni. Vagy meg kell beszélni, hogy ne ő csinálja, mert te akarod irányítani. Aztán a tapasztalattal úgy is jön magától.
Ha a barátod nem egy állat, akkor nem fogja ráerőltetni a fejed. Ha meg te csinálod, akkor nincs ilyen veszély. Ameddig kényelmesnek érzed, csak addig kapod be és kész, a tövénél meg lehet kézzel simogatni közben.
Ha nem kezded el, ha nem lépsz túl a félelmeiden, akkor bánni fogod.
Kommunikáció, visszajelzés...és alakul majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!